Як вигідно купити осінні путівки до Туреччини: поради турагенції

admin 14.08.2023 18:10 ПОДІЇ

Мармарис чи Аланія? Готель все включено чи юніт в резиденції з басейном? Їхати самостійно чи знайти попутника? Купувати пакетний тур чи добиратися самостійно?

На ці та десятки інших питань щодня відповідають менеджери української турагенції АНЕКС Тур. Восени в топі – Туреччина путівки все включено до готелів Анталії, Бодрума, Сіде, Мармаріса та Аланії. Як купити онлайн найвигідніші путівки до ідеальної турецької осені – розповідаємо.
Як вигідно купити тур у преміум готелі Туреччини
Оксамитовий сезон на приватному пляжі, ексклюзивні СПА-ритуали, креативний ландшафтний дизайн: осінній ретріт в Туреччині обирають багато світових знаменитостей. Для туристів з України організовано вигідні пакетні тури до ексклюзивних готелів Бодрума з прямим перельотом з Варшави. На рахунку кожна хвилина відпустки: передбачено ранній виліт із Варшави та повернення ввечері з Туреччини.
На якому узбережжі Туреччини дешевше відпочивати восени
Вартість залежить від статусу курорту, якості пляжу та туристичної інфраструктури. Різниця в ціні за порівняно рівних умов відпочинку досягає 10-30%:
дорожче коштують готелі все включено Бодрума, Кушадаси, Мармариса, Белека;
в середній ціновій категорії готелі Фетхіє, Олюденіз, Текірова, Кемера, Чамьюва, Лари, Сіде, Соргуна, на пляжі Клеопатри Аланії;
доступні ціни на курортах Аланії – Махмутлар, Газіпаша, Авсаллар та Анталії – Коньяалты, Бельдібі.
Особливість турецьких курортів – відкрита берегова смуга та змішана забудова. На пляжах Кірішу, Лари, Сіде або Каргиджаку одночасно відпочивають гості елітних резортів та скромних готелів 2-4*, ціна путівок відрізняється на 300-500%.
Як заощадити на осінній відпустці в Туреччині?
Варто бронювати путівки за 2-3 місяці до відпустки, поки є місця в готелях та на чартерах. Гарячі тури восени – рідкість, є ризик пропустити осінній сезон.
Порівняти в каталозі турагенції АНЕКС Тур ціни путівок до Туреччини з вильотом з різних аеропортів: Варшави, Катовіце, Жешува, Кишинева, різниця є.
Їхати у відпустку із супутницею чи родиною: тур для самотнього мандрівника коштує дорожче, ніж 1/2 путівки на двох.
Порівняти ціни путівок на різні дати вильоту та тривалість відпустки. Нерідко тур на 9-11 ночей обходиться у перерахунку на 1 день відпустки дешевше, ніж відпочинок 4-7 ночей.
Програму Only Hotel обирають автовласники та майстри купівлі квитків на лоукостери. Більшості туристів вигідні пакетні пропозиції із включеним трансфером, перельотом, страхуванням.
Готель все включено з безлімітним харчуванням вигідний у віддалених районах. У набережних Аланії, Махмутлара, Сіде сотні ресторанів та магазинів: вигідно купувати путівки в апарти або готелі 2-3* без харчування або зі сніданками.
За літо Егейське та Середземне море прогріваються до +25-26°С, сонячний день 12-13 годин, немає виснажливої спеки. Осінь близько, час купувати путівки.

admin

ТЕГИ : Туреччина, Анекс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат