Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9260, 20

Два лісогосподарства позбулися сертифікату FSC

Дія міжнародного сертифікату FSC (Лісова наглядова рада) зупинена для Брустурянського ДЛМГ і призупинена для Мокрянського ДЛМГ. Лісництва, що не мають даного сертифікату не зможуть виходити на сертифіковані ринки лісопродукції.

Рятувальники доправили до Рахова групу туристів, що потрапили до снігової пастки у горах (Відео)

Туристи, яким сьогодні надавали допомогу рятувальники доправлені о 15:30 до м Рахів і наразі перебувають у одному з хостелів.

На Ужгородщині є пам"ятник праці лісорубів

У віддаленому від обласного центру Закарпаття селі, в Анталовцях, поряд з лісом стоїть пам'ятник лісорубу з граніту. У руках - дерев'яна бензопила. Він акуратно огороджений та поряд розташована колода-взірець в 1 кубічний метр й вказівник з ініціалами лісничих. Навпроти - контора Анталовецького лісництва, а далі йде дорога, прокладена ще в далекому 19 столітті.

Поліцейські рятували 10-річного хлопця, виявилося, що він просто дивився футбол

Мати 10-річного хлопця повідомила поліції, що її син закрився вдома і протягом 40 хвилин не відчиняє двері. Чому, жінка не знала.

Хуліганів, що побили на БАМі громадянина Йорданії, затримали   (ВІДЕО)

Вчора ввечері, близько 20 години, в місті Ужгород, на вулиці Грибоєдова, до патрульних звернувся громадянин Йорданії, який повідомив, що із хуліганських мотивів на нього напали троє невідомих осіб і нанесли тілесні ушкодження.

Вночі в Ужгороді в районі базару "Білочка" побили 46-річного чоловіка

Ужгородські правоохоронці розкрили груповий розбійний напад на мешканця обласного центру Закарпаття.

Історія Анни Жуковскі з добровільної пожежної команди села Дерцен Закарпатської області

У вихідні прес-служба обласної ДСНС традиційно розповідає про закарпатських рятувальниць. Героїня цієї суботи - Анна Жуковскі, яка з 18-ти років разом із вогнеборцями-добровольцями виїжджає на пожежі та рятує закарпатців.

У горах засипало снігом дитячий табір

23 червня о 05:55 до рятувальників Закарпаття надійшло повідомлення про те, що через пониження температури повітря та мокрий сніг на високогір’ї потребує допомоги група туристів з 35 осіб (з них 27 дітей). Місце знаходження групи г. Близниця, Рахівського району.

Неходяча жінка із Закарпаття підкорила Тису на катамаранах (ВІДЕО)

Коли йде мова про благодійність, то основна підтримка людям з обмеженими можливостями полягає в матеріальній допомозі. Але не завжди.

Лікара Мукачівської райлікарні упіймали на хабарі

Мукачівська прокуратура спільно із обласним Управлінням захисту економіки затримали завідуючого травматологічним кабінетом Мукачівської районної лікарні, під час отримання 400 доларів неправомірної вигоди.

В Ужгороді неповнолітній викрав автомобіль

Вчора, 21 червня, до поліції із заявою про викрадення автомобіля звернувся 53-річний ужгородець. Чоловік повідомив, що близько 4:00 ранку невідома особа викрала авто «Fiat Uno».

Африканську чуму (АЧС) виявлено у дикої мертвої свині на Іршавщині

Інформація про мертву дику свиню поступила з мисливських угідь біля села Кам'янське.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат