Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9180, 20

Незаконно отримав соціальну допомогу — будь готовий відповідати!

Як це працює у Британії і що планують зробити у нас?

Порівняно з 2015 роком вирубка лісу на Закарпатті зменшилася на 15 відсотків

Якщо в 2015 році обсяги заготівлі деревини від усіх видів рубок на Закарпатті становили 1 мільйон 402,6 тисяч кубометрів, то в 2016 цей показник знизився до 1 мільйона 373,4 тисяч кубометрів, а в 2017-му – до 1 мільйона 204,1 тисяч кубометрів деревини. Різниця між 2015 та 2017 роком становить 198,5 тисяч кубометрів деревини, тобто майже 15 відсотків.

В Ужгороді горіла міська лікарня

16.50 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в недіючій будівлі колишнього пологового будинку, що на вул. Грибоєдова в Ужгороді. Горіло приміщення площею близько 25 кв.м на шостому поверсі будівлі.

На Закарпатті з початку року викрито 14 посадових осіб за хабарництво

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області спільно з підрозділами прокуратури задокументували протиправну діяльність 14 посадових осіб. Вони налагодили злочинні схеми по вимаганню та отриманню неправомірної вигоди за вирішення питань, що входять до кола їх функцій та обов’язків.

На трасі Київ-Чоп у ДТП потрапив патрульний автомобіль

Сьогодні, близько 14-ї години, на трасі Київ-Чоп, поблизу села Кольчина, сталася аварія у якій службовий автомобіль патрульної поліції.

В Ужгороді крадуть кам'яну бруківку

Сьогодні, близько 2-ї години, на лінію 102, зателефонував чоловік, який повідомив, що став свідком, як невідомі особи на автівці, крадуть бруківку на вулиці Капушанській.

Москаль: «Закарпаття досі не отримало жодної гривні на відновлення пошкоджених минулорічним паводком

Якщо кошти не будуть виділені, найближчим часом, уся відповідальність за можливі наслідки від осіннього паводка ляже на Кабінет міністрів та Державне агентство водних ресурсів України.

На Міжгірщині почали відновлювати Музей лісу і сплаву

Підрядна організація, яка виграла тендер на відновлення Музею лісу і сплаву на Чорній ріці в Міжгірському районі, розпочала роботи.

Мешканець Солотвина піпалив хату своєму односельцю

3 липня правоохоронці отримали повідомлення про те, що в смт. Солотвино в будинку 64-річного місцевого мешканця пожежа.

Закарпатські лісівники роз'яснюють ситуацію в Сімерках

Державне підприємство «Перечинське лісове господарство» дає коментар щодо статті, опублікованої 03.07.2018 р. на сайті Лісовий Портал (https://www.lisportal.org.ua/99881/).

У Карпатах відбувається катастрофічне старіння ялинників

Причина - значні переруби у 50-ті роки минулого століття.

Москаль закликає мешканців Ужгородщини повпливати на депутатів Райради

Голова Закарпатської ОДА просить прийти на сесію Ужгородської районної ради і особисто висловити свою «народну любов» депутатам, котрі намагаються ліквідувати чотири дитячі школи мистецтв.

Активіст Данацко хоче перекрити дорогу. Москаль пропонує йому лопату

Чергова порція сарказму від голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Чиновниця Ужгородської міськради і надалі перебуватиме під домашнім арештом

Відбулося засідання Апеляційного суду щодо зміни запобіжного заходу керівнику управління майном міста Ужгородської міськради Тетяни Полтавцевої.

Чоловік викрав у малолітньої ужгородки рюкзак

На вулиці Льва Толстого невідомий вкрав у 12-річної дівчини рюкзак з планшетом та іншими речами.

Свалявські поліцейські затримали львів‘янку, яка обікрала київську туристку

На Свалявщині поліцейські викрили причетну до крадіжки 20-річну мешканку Сколівського району. Встановлено, що жінка з кімнати туристки викрала гроші, парфуми та косметику.

Міфологізм Сергія Глущука: В музеї Бокшая експонується виставка творів художника

22 червня у залі Закарпатського обласного художнього музею імені Й. Бокшая відбувся вернісаж Сергія Глущука. Ретроспективна виставка творів живопису з нагоди 60-річчя автора.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат