Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9140, 20

Юрій Фущич: На закарпатському ринку праці нестача трудових ресурсів

Про ситуацію на ринку праці Закарпаття, основні тенденції та діяльність обласної служби зайнятості, розповів нещодавно в інтерв’ю з журналістами одного з регіональних телеканалів директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

На пункті пропуску "Лужанка" вилучено два автомобіля "Ауді 80"

На пункті пропуску «Лужанка» вилучено дві автівки, які заїхали на перевірку з різницею у кілька хвилин.

Професор УжНУ Ален Панов отримав нагороду впливової міжнародної організації

Днями у Королівському замку Санок (Польща), за ініціативою польської cторони, відбулося урочисте зібрання з нагоди 25 річниці заснування Карпатського Єврорегіону. На заході були присутні міністри урядів Польщі і Словаччини, депутати національних парламентів, губернатори прикордонних областей.

Уряд виділив на ремонт набережної Незалежності в Ужгороді 21 млн. грн.

Під час візиту до Ужгорода прем'єр-міністр Гройсман пообіцяв виділити кошти на ремонт набережної Незалежності.

У Ракошині місцеві хулігани напали на поліцейських

Учора, біля 22-ї години ночі полісмени отримали повідомлення про хуліганство поблизу одного із закладів відпочинку у селі Ракошино, Мукачівського району.

Ярослава Галаса призначено заступником голови Закарпатської облдержадміністрації

Геннадій Москаль підписав розпорядження про призначення на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослава Галаса. Новий заступник голови ОДА курируватиме гуманітарний блок.

Упродовж вихідних на пожежах в Закарпатті загинула людина та ще одна травмувалася

Упродовж 7-8 липня вогнеборці підрозділів Управління ДСНС України у Закарпатській області ліквідували 2 пожежі, що виникли у приватному житловому секторі Мукачівського району, на яких одна людина загинула та ще одна травмувалася. Окрім цього 7-річна дитина отримала опіки в Перечинському районі.

Судитимуть дніпропетровця, який вбив в Ужгороді житомирянина

До п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує жителю Дніпропетровської області, який на Ужгородщині вбив 20-річного юнака

В Ужгороді горіла вантажівка з вугіллям

Сьогодні вранці на об’їзній дорозі поблизу КПП «Ужгород» зайнялося деревне вугілля у вантажному автомобілі Mercedes-Benz, що належить одному з підприємств міста Дрогобич Львівської області.

Загиблих на Рівненщині закарпатських військових поховали на Пагорбі Слави в Ужгороді

На Алеї Героїв на Пагорбі Слави сьогодні поховали загиблих під час навчань на полігоні біля Рівного військовослужбовців служби за контрактом командира мінометної батареї капітана Валерія Тимофійовича Тихоновського та старшого навідника 1 мінометного взводу мінометної батареї Дмитра Олеговича Власова.

На Ужгородщині у ДТП загинув житель Харківщини

За фактом ДТП зі смертельним наслідком поліція Ужгородщини розпочала слідство. Правоохоронці встановили попередні обставини аварії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат