Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9060, 20

Поліція виявила нетверезого водія, якого суд позбавив права керування авто

У селі Мала Бігань Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Chevrolet Аvео», який рухався з дальнім світлом, засліплюючи зустрічних водіїв.

«Де бере початок Тиса» – в цю неділю на Закарпатті стартує новий фестиваль

У неділю, 22 липня, на Рахівщині біля витоку річки Чорна Тиса (урочище «Околи») стартує фестиваль «Де бере початок Тиса». Свято проходитиме вперше, зате з міжнародною географією учасників і яскравою програмою.

25 липня тимчасово не працюватиме пункт пропуску «Вишнє Нємецьке»

За інформацією митних органів Словаччини, пропуск пасажирських та вантажних транспортних засобів через «Вишнє Нємецьке» 25 липня 2018 року з 9:00 до 13:30 за київським часом буде припинений через проведення регламентно-ремонтних робіт з електропостачанням.

250 торгових точок Закарпаття здійснюють інкасацію через ПриватБанк

Для торговельно-сервісних підприємств з великою щоденною або хоча б регулярною готівковою виручкою, ПриватБанк пропонує інкасацію готівки з автоматичним зарахуванням на рахунок.

У Мукачеві в результаті спецоперації затримано групу наркозбувачів

Під час затримання один зі зловмисників чинив опір поліцейським. Для зупинки його транспортного засобу поліцейські застосували вогнепальну зброю. Ніхто з людей не постраждав. Слідчі дії тривають.

Суд повернув Невицький замок на баланс області

У середу (18.07) Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційну скаргу обласної прокуратури щодо повернення на обласний баланс Невицького замку. Колегія суддів задовольнила апеляцію.

В Ужгороді накрили цех з виробництва коньяку відомих закарпатських марок

На Закарпатті припинено діяльність підпільного цеху, де виробляли «сурогатний» коньяк.

Троє закарпатських заробітчан постраждали в результаті обвалу будинку в Чехії

У Празі потрапили під завал троє заробітчан із Закарпаття. Двоє чоловіків із Хуста, ще один із Виноградова. Усі працювали на будівництві нелегально.

Закарпатці першими в Україні зможуть скористатися безкоштовними консультаціями Міжнародної місії лік

З півсотні медиків із США та Канади на волонтерських засадах із 18 липня протягом тижня (18-20 липня, 24-26 липня) проводитимуть на Закарпатті прийом громадян. Міжнародна місія лікарів “Operation Renewed Hope”, центральний офіс якої знаходиться у США, діятиме в Україні вперше.

Мукачево з Нижнім Коропцем не можуть створити ОТГ

– Поширена деякими Інтернет-ЗМІ та соцмережами інформація про майбутнє створення Мукачівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) із с.Нижній Коропець Мукачівського району – це повна профанація і введення громадськості в оману, – заявляє Геннадій Москаль.

В найближчу добу - грози та шквали

Як інформує Закарпатський обласний центр з гідрометеорології, на край насувається потужна негода.

Синоптики кажуть, що у найближчу годину, вдень та ввечері на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються грози, місцями: зливи, шквали 17-22 м/с.

У Нересниці з допомогою гранатомету збиралися підірвати ресторан?

В селі Нересниця Тячівського району, на місцевому стадіоні було виявлено гранатомет, який був встановлений на верстаті-тринозі у робочому положенні.

В ужгородського водоканалу закінчуються запаси хлору

Якщо підприємство не знайде гроші для закупівлі хлору, то з середини серпня постачатиме населенню лише технічну воду.

У Закарпатті зупиняться всі асфальтні заводи

Москаль: «Укрзалізниця заборонила використання напіввагонів для транспортування щебеню на Закарпаття, у результаті в області припиняють роботу всі асфальтні заводи».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат