Голова ОВА Віктор Микита відвідав у Виноградові шелтер для переселенців

07.09.2023 18:55 ПОДІЇ

 

У межах робочої поїздки на Виноградівщину разом із народним депутатом Андрієм Жупанином та головою Берегівської РВА Віталієм Матієм відвідали шелтер для вимушених переселенців, який облаштували за підтримки Угорської екуменічної служби допомоги в Україні, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Тут створили комфортні умови для проживання 105 внутрішньо переміщених осіб, котрі через війну були змушені покинули свої домівки. В окремих кімнатах встановили зручні меблі, також облаштували душові, кухню, санвузли, підсобні приміщення тощо.

Незабаром у шелтері з’являться перші переселенці, які вже інтегровані в життєдіяльність громади, працюють та навчаються у Виноградові.

Фінансування проєкту взяли на себе наші угорські партнери. За це рішення та системну підтримку дякуємо заступнику Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентському державному секретарю Левенте Модьору.

До реалізації також долучилася команда гуманітарної місії «Проліска», яка забезпечила нові меблі в кожне окреме приміщення шелтеру. Під час візиту поспілкувався з керівником відокремленого підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні паном Яношем Геревичем. Ми давно ефективно співпрацюємо й реалізували низку важливих проєктів у різних точках Закарпаття.

Подякував колегам за підтримку та активну позицію. У найскладніші часи ми об’єдналися для допомоги українцям, які через війну опинилися в складних життєвих обставинах.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат