Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9100, 20

У Нижньому Селищі від ножового поранення загинув 22-річний чоловік

Співробітники Хустського відділу поліції розшукали та затримали чоловіка, який підозрюється в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що привели до смерті в селі Нижнє Селище.

В Мукачеві неповнолітні пограбували 73-річного чоловіка

Поліцейські Мукачева оперативно затримали трьох неповнолітніх, які побили та заволоділи речами 73-річного чоловіка. Суд обрав щодо злодіїв запобіжний захід – тримання під вартою.

В Ужгороді розпочався Петрівський ярмарок

На набережній Незалежності в Ужгороді сьогодні почався Петрівський ярмарок.

Розпочато ремонт дороги обласного значення «Берегово – Бадалово – Вари – Боржава»

Після зустрічі представників автодорожньої компанії ТОВ «ПБС» із Геннадієм Москалем розпочато ремонт дороги обласного значення «Берегово – Бадалово – Вари – Боржава» на Берегівщині. Підрядник уже завіз техніку в с.Мочола і почав підготовчі роботи.

Москаль: «Якби кожен українець повісив український прапор у Берегові, то угорська символіка там загу

Голова Закарпатської ОДА вважає, що конфліктні ситуації довкола використання угорцями національної символіки на Закарпатті є штучними й надуманими. Про це він заявив під час розлогого інтерв’ю виданню Укрінформ:

Ужгородські депутати вирішили не забороняти забудову історичного центру

Мораторію на будівництво в історичній частині Ужгорода не буде. Таке рішення розглядали у вівторок на засіданні сесії міської ради.

Небезпечних пляжів на Закарпатті побільшало

114 українських пляжів та рекреаційних зон не рекомендуються для купання, оскільки в них зафіксоване мікробне забруднення (лактопозитивні кишкові палички). Такі дані опублікував Центр громадського здоров'я МОЗ України, ґрунтуючись на результатах дослідження води 22 червня — 5 липня.

Закарпаття останнє за кількістю договорів з сімейними лікарями. У селах просто немає... комп'ютерів

Підписання договору з сімейним лікарем у гірських селах ускладнюється через банальні причини — медики кажуть, що там просто немає Інтернету та комп’ютерів... І, до прикладу, інформацію про пацієнтів у селі Ставне на Великоберезнянщині лікар записує у зошит, а вже вдома, де є Інтернет, заносить у єдину базу.

Біомедична інженерія — нова спеціальність в УжНУ

Цього року нова спеціальність з’явиться на факультеті фізики УжНУ. Біомедична інженерія покликана навчити студентів розробці приладів для створення людських органів, регенерації людських клітин, знешкодження ракових клітин та ще чимало прогресивних методик.

Вхід на озеро Синевир заборонять на два дні

16—17 липня вхід на озеро Синевир буде повністю заборонений, — інформує НПП «Синевир».

На Рахівщині у ДТП загинуло немовля

Вчора, 11 липня, близько 10:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Водиця, що на Рахівщині. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що 43-річний водій автомобіля "ВАЗ-21099", не впорався з керуванням, з'їхав з дороги та допустив зіткнення з деревом.

На Закарпатті відкрили ще один асфальтний завод

У четвер, 12 липня, у промисловій зоні смт Тересва, що на Тячівщині, група компаній «SELINA group» (Румунія) разом із дочірнім підприємством «Трамеко», яке активно працює на Закарпатті з минулого року, відкрили новий асфальтний завод.

Лісівники ДП "Довжанське ЛМГ" заліснили понад 80 га площі лісфонду

Довжанським лісомисливським підприємством в 2018 році проведено значні об’єми робіт із лісокультурного виробництва. Протягом весняного періоду відтворено лісів на землях лісового фонду загальною площею 80,6 га при плані на 6 місяців 72 га.

Поблизу Жденієва відбувся легкоатлетичний забіг BOJKO TRAIL

6-8 липня 2018 року вперше в Україні відбувся забіг BOJKO TRAIL. Забіг пройшов на території Воловецького району Закарпатської області, базовий табір розміщено в смт. Жденієво. Кількість зареєстрованих учасників досягла – 640 людей. Майже 600 учасників були бігуни з Польщі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат