Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9160, 20

В Ужгороді знову забрали частину газону під будівництво

Частину газону по вулиці Минайській обгородили тимчасовим парканом і розпочали будівництво.

Українці масово тікають з України в пошуках кращої долі

Як зупинити відтік з України робочих рук та подолати безробіття, знають в «Основі»

На Міжгірщині почали реконструкцію Музею лісу і сплаву

У ході робочої поїздки в Міжгірський район Геннадій Москаль проінспектував початок реконструкції Музею лісу і сплаву на Чорній ріці, що знаходиться на території Національного природного парку «Синевир».

Житель Сваляви під час сімейної сварки підірвав гранату

36-річний чоловік посварився зі своєю 23-річною співмешканкою. Жінка втекла від нього до знайомих, проте підозрюваний знайшов її, але прийшов уже прийшов з гранатою.

Репресовані закарпатці

В Україні в третю неділю травня щороку вшановують жертв політичних репресій — людей, які були репресовані й закатовані радянськими «енкавеесниками» і яких червоні кати нищили в ГУЛАГах на просторах «родины чудесной». На Закарпатті налічувалося понад 15 тисяч політичних в’язнів та репресованих. Вони потрібні були на «стройки коммунизма!». Із них залишилося 103 закарпатці.

«Кірпічка»: Озеро прочистять та зроблять довкола парк

4 липня в Ужгородській міській раді зібралася робоча група зі створення на території біля шкіл №12 та № 15 і озера, яке називають «Кірпічка», сучасної зони відпочинку — парку.

Міні-фест «Береги слова»: Спілкування без подіуму

Минулих вихідних Берегово зібрало різноманітну творчу інтелігенцію з різних куточків країни на третій щорічний літературний міні-фест «Береги слова». Поети, композитори, прозаїки, метри та початківці з Сум та Львова, Криму та Харкова, Ужгорода та Праги, Мукачева та Берегова зібралися довкола організатора фесту — Дмитра Кобринського — та кілька днів знайомилися, спілкувалися, відкривали для себе нові творчі вершини.

Як закарпатцям вийти з бізнесом в Європу

Маючи успішний малий чи середній бізнес в Україні, підприємці завжди пориваються розширити клієнтську базу і вийти на міжнародний ринок, припустимо, Євросоюзу. Для закарпатців це питання виникає природно через безпосередню близькість до кордону чотирьох європейських країн. В ЄС умови ведення бізнесу доволі комфортні, тоді як в Україні виробники регулярно стикаються з рядом перепон з боку законодавства та уряду, на європейському ринку умови дозволяють мати більший простір для розвитку.

Непіймані злодії, старі локомотиви та нове майбутнє Боржавської вузькоколійки

Боржавська вузькоколійна залізниця в Закарпатті в першому півріччі працювала тільки чотири місяці через злодіїв і несправності, пише видання «Лівий Берег» з посиланням на відповідь Укрзалізниці на депутатський запит.

Стали відомі прізвища трьох військовослужбовців, які загинули на полігоні під Рівним

У результаті вибуху міномету на Рівненському полігоні загинули троє закарпатських військових: капітан Валерій Тихоновський, солдати Дмитро Власов та Юрій Пишкар.

У Хусті сталася бійка за участі випускників. По одному з них стріляли

За фактом хуліганських дій, у результаті яких постраждав 18-річний житель Ільниці, поліція розпочала слідство. Наразі особи учасників бійки вже встановлено. Відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією «Хуліганство».

Через вибух міномету загинули троє закарпатців

Під час військових навчань на Рівненщині загинули троє бійців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону з Ужгорода. Голова облдержадміністрації оголосив на Закарпатті в суботу День жалоби.

На Ужгородщині спостерігається всихання дуба

Працівники Ужгородського держлісгоспу зіткнулися з напастю - масовим всиханням в лісових угіддях дуба.

На території Ужгородської ЦМКЛ знову щось горіло

Сьогодні о 20.00 ужгородські пожежники знову виїздили на ліквідацію загоряння в недіючій будівлі колишнього пологового будинку.

На Хустщині поліція вилучила із обігу понад тонну фальсифікованого алкоголю

Під час проведення слідчо-оперативних заходів в межах кримінального провадження, відкритого за ст. 199 КК України, правоохоронці встановили особу, яка організувала на території м. Хуст так звану «перевалочну» базу для фальсифікату.

ПриватБанк і UnionPay стануть партнерами на українському ринку

Сьогодні в Києві ПриватБанк і компанія UnionPay International підписали протокол про наміри, який дає старт реалізації спільних проектів лідера українського банківського ринку та найбільшої міжнародної платіжної системи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат