Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9120, 20

В Ужгороді зросли середньомісячні концентрації небезпечних речовин у повітрі

Стан забруднення атмосферного повітря міста Ужгорода в червні 2018 року.

На Перечинщині відбудеться фестиваль лемківської культури - 2018

Цієї неділі, 15 липня, в селі Ворочово Перечинського району відбудеться традиційний – восьмий обласний фестиваль «Лемківська ватра».

На Виноградівщині чоловік поранив ножем зятя

Виноградівські поліцейські розпочали слідство за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження мешканцю села Горбки. Причетного до вчиненого злочину поліція затримала, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

В Ужгороді пограбували жителів Луганщини

Ужгородські правоохоронці встановили особи грабіжників, один з яких неповнолітній. Підозрювані відкрито заволоділи майном двох чоловіків, які тимчасово мешкають в обласному центрі.

Рейтингове агентство Moody’s підтверджує позитивний прогноз стратегії ПриватБанку

«Підвищення агентством Moody’s прогнозу для української банківської системи підтверджує, що ПриватБанк рухається в правильному напрямку», — відзначив голова правління банку Петр Крумханзл. За його словами, оцінка агентства збігається з розрахунками, що лежать в основі нещодавно затвердженого стратегічного плану розвитку ПриватБанку. Зокрема, стратегія банку передбачає поліпшення якості активів та збільшення прибутковості в банківському секторі за рахунок позитивної макроекономічної ситуації, що, у свою чергу, покращить кредитне середовище для ПриватБанку.

Хто дозволив на Театральній площі в Ужгороді встановити карусель?

Вже цілком очевидно, що каруселі неспіврозмірні з невеличкою площею Театральною. Каруселі занадто домінують на ній. І це не просто псування вигляду площі, але й незручності для прогулянок і просто проходу.

Поліціянтів, які тримали ломбард, оштрафували

Апеляційним судом Закарпатської області відхилена апеляційна скарга одного з працівників поліції та залишено в силі рішення суду, яким правоохоронця визнано винним у порушенні закону.

Тетяні Полтавцевій заборонили обіймати посаду в міськраді

Апеляційним судом Закарпатської області підтверджено законність прийнятого рішення суду першої інстанції щодо відсторонення Тетяни Полтавцевої від займаної посади.

З першого вересня закарпатським породіллям даватимуть «пакунок малюка»

З вересня при народженні дитини родини отримуватимуть «пакунок малюка» - одноразову безповоротну адресну соціальну допомогу.

В Ужгороді відкрили Центр підтримки підприємництва

Центр функціонуватиме в Закарпатській ОДА і обслуговуватиметься департаментом економічного розвитку і торгівлі.

Останній шанс здобути вищу освіту за співбесідою без ЗНО

26 липня завершиться прийом документів на здобуття другої вищої освіти без ЗНО! З наступного року - лише через ЗНО!
Кафедра фінансів і банківської справи економічного факультету УжНУ пропонує Вам унікальну можливість за 1 рік і 4 місяці здобути другу вищу освіту і освітній ступінь «Магістр»

УжНУ запрошує випускників шкіл та коледжів на навчання

Випускники шкіл та коледжів! Економічний факультет ДВНЗ «Ужгородський національний університет» запрошує Вас навчання, якщо ви бажаєте отримати якісну економічну освіту і в подальшому високооплачувану роботу та перспективу професійного кар’єрного росту

Наступного тижня компанія «Онур» продовжить капітальний ремонт траси «Воловець – Міжгір’я»

Геннадій Москаль зустрівся з керівництвом турецької автодорожньої компанії «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка минулого року зайшла на Закарпаття й побудувала сучасний асфальтний завод поблизу Волівця.

Перечинець переховував 13 нелегалів

Під час огляду помешкання жителя Перечина правоохоронці виявили 11 чоловіків та 2 жінок без документів. Усі   нелегальні мігранти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат