Віктор Микита на Виноградівщині відвідав підприємство з виробництва кормів для тварин

07.09.2023 22:16 ПОДІЇ

 

Під час візиту на Виноградівщину разом із народним депутатом Андрієм Жупанином відвідали підприємство ТОВ «Харчові технології Закарпаття» в селі Великі Ком'яти, яке спеціалізується на виготовленні корму для тварин і є одним з найбільших виробників продукції цього сегменту в Україні, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Виробничий цикл під супроводом німецьких технологів забезпечується найсучаснішим обладнанням від провідних компаній світу. Завдяки високій якості продукція підприємства постачається до країн ЄС і на ринок України.

Оглянули виробничі потужності, поспілкувалися з власником компанії паном Андрієм Хриптою і її працівниками. Обговорили низку питань повсякденної діяльності, інвестиційні й волонтерські проєкти, які генерує підприємство, та напрямки майбутньої співпраці.

ТОВ «Харчові технології Закарпаття» є одним з найбільших платників податків району, забезпечує 67 робочих місць з високою заробітною платою і спрямовує мільйони гривень до бюджетів.

Водночас підприємство серед інших компаній нашої області займається волонтерством, підтримує захисників та ВПО. Команда системно відвідує бійців на фронті, передає засоби захисту, розвідки, транспорт та інші необхідні речі.

У перші місяці повномасштабної війни підприємство забезпечило понад 15 тисяч обідів для вимушених переселенців, передало десятки тонн корму для котів і собак, які втратили своїх господарів чи можливість бути прогодованими.

Соціально орієнтований бізнес – це тренд компаній нашого регіону, які бачать перспективу функціонування в Україні, розуміють важливість створення робочих місць для закарпатців і розвиток виробництва.

Дякую команді ТОВ «Харчові технології Закарпаття» за вагомий внесок у розбудову економічного сектору нашого краю та зміцнення його репутації як надійного партнера для іноземних інвесторів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат