Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8980, 20

На розкопках в Ужгородському замку шукають церкву ХІІІ століття

На території Ужгородського замку днями почалися розкопки руїн Церкви Святого Юрія, відомої пам’ятки ХІІІ століття (храм згадується писемними джерелами вже у 1248 році).

За рік на дорогах України гине ціле село

Останні жахливі автоаварії з багатьма жертвами змусили владу нарешті задуматися, що з безпекою на дорогах варто щось робити. Дороги залишилися без контролю. Відеокамер немає. Патрульних на дорогах немає. Завдяки «євробляхам» автомобілі стали доступними. Завозять часто старі автівки, а техогляд в Україні відмінили.

Олексій Сапронов: Потрібно вгамувати зарплатні апетити чиновників

Була думка, що якщо в Україні підняти зарплати державним службовцям, то вони не будуть брати хабарів. Така собі боротьба з корупцією. Ну і почалося…

На хабарі упіймали слідчого Хустського міськвідділу поліції

На Хустщині прокуратура затримала оперуповноваженого відділу поліції при отриманні 11 500 грн хабара.

На базі Турбогазу хочуть створити українсько-китайське підприємство

24 липня Ужгород відвідав президент Корпорації нової енергії Лотосленд Китайської Народної Республіки Сюн Цзян. Корпорація нової енергії Лотосленд, яка використовує геотермальну енергію та інші нові енергетичні технології для надання енергозберігаючих послуг для нових і старих будівель, включаючи встановлення, консалтинг, дослідження, розробку, продаж, установку та сервісне обслуговування.

«Громадський проект»: Переглянуто результати

Оскільки щодо цьогорічного голосування в Ужгороді за проекти Бюджету громадської ініціативи надходили скарги та були виявлені порушення голосування через електронну систему «Громадський проект», експертна комісія під головуванням заступника Ужгородського міського голови Ігоря Фартушка прийняла рішення видалити з е-системи голоси, внесені з допомогою електронної адреси, та визначити нових переможців за результатами голосування через BankID та паперового у ЦНАПі.

На Корятовича роблять круг за 300 000 гривень

На перехресті вулиць Олександра Фединця та площі Корятовича в Ужгороді проводиться реконструкція з влаштуванням кругового руху для транспорту.

Шестеро закарпатців перепливли Босфор

У Туреччині днями відбувся ювілейний 30-й заплив через Босфор. Цього року серед учасників запливу на 6,5 кілометра було і багато українців, серед яких і шестеро закарпатців.

Художникам стріт-арту заборонили розмалювати стіну вздовж замкових сходів в Ужгороді

18-19 серпня в Ужгороді пройде фестиваль стріт-арту "Cans Up" , на який з’їдуться художники з України та закордонні митці стилю стріт-арт. Попередньо готючись до фесту, митці оглядають місце як майлнчик для творчості і не змогли залишитись байдужими до стіни вздовж замкових сходів.

В УжНУ з’явились перші студенти-першокурсники

В університеті 26 червня підвели перші підсумки подання заяв: оголосили статистику, коригували ліцензійні обсяги на деяких факультетах, допускали вступників до іспитів у магістратуру.

Чиновник, який вбив матір і дитину, очолив філію Закарпатгазу

Павло Нагірний очолив Мукачівську філію Закарпатгазу.

В Ужгороді замінували залізничний вокзал

Поліція отримала повідомлення про замінування залізничного вокзалу в Ужгороді.

Нові деталі у справі про напад на патрульних

Вчора ми розміщували інформацію та відео про чоловіка, який здійснив напад на патрульних. Подія набрала резонансного характеру і вже маємо її продовження.

В Хусті горів будинок. Усіх мешканці врятовані

Трьох дітей віком до 6-ти років та їхнього 27-річного батька врятовано під час пожежі в Хусті по вулиці Пирогова.

У Берегові люди встановили барикади, щоб не пропускати вантажівки

Цієї середи відбулося засідання виконавчого комітету Берегівської міської ради, на якому розглянули питання маршруту вантажівок у місті Берегово — давно наболілої проблеми для міста.

Студентська практика на Вино­градівщині принесла музею-скансену понад сотню експонатів

У студентів-другокурсників історичного факультету УжНУ завершилася тритижнева етнографічна практика у Виноградівському районі.

У Іршавському районі ДСНСівці ліквідовували наслідки бурелому

26-27 липня іршавські рятувальники займалися ліквідацією наслідків буревію.

Біля гори Піп Іван заблукали туристи з Вінниці

Учора, 26 липня, під час проходження туристичного маршруту поблизу гори Піп Іван Мараморошський, заблукали двоє туристів з Вінниці - чоловіки 1947 та 1963 років народження.

Ясінянський лісомисливгосп продовжує нарощувати обсяги глибокої переробки низькосортної деревини

Курс держлісгоспів Закарпаття націлений на раціональне природозберігаюче господарювання в лісі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат