Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8960, 20

Ужгородські діти здобули перші нагороди на Дитячих іграх у Єрусалимі

В Єрусалимі стартували 52-гі Міжнародні дитячі ігри. До Ізраїлю вирушили 18 юних спортсменів з Ужгорода, які виступлять у чотирьох видах спорту: плаванні, фехтуванні, тенісі та дзюдо. Вже є перші здобутки.

Маніпуляція фактами британської неурядової організації Earthsight щодо неконтрольованого експорту лі

У доповіді британської неурядової організації Earthsight, яка вивчає проблеми незаконного вирубування лісів в усьому світі, вказано, що Україна є лідером за обсягом контрабанди лісу в країни ЄС. Зазначена організація робить висновок, що ліс в Україні рубають і вивозять великими обсягами. Тому за чотири роки його експорт у країни ЄС зріс на 75 % і оцінюється у понад мільярд євро у 2017 році. Водночас навіть стосовно структури лісового фонду та лісистості країни надано некоректну інформацію.

За десять днів операції «Перевізник» поліція Закарпаття знайшла 123 порушення в 686 маршрутках

За 10 днів операції «Перевізник» перевірено 686 маршруток, в яких виявлено 123 порушення.

ДП «Ясінянське ЛМГ» успішно пройшло лісову сертифікацію

FSC (Forest Stewardship Council®) (Лісова опікунська рада) є добровільною незалежною системою міжнародної сертифікації лісів, принципами якої є сприяння екологічно відповідального, соціально орієнтованого та економічно сталого лісокористування та управління світовими лісовими ресурсами, що дозволяє зберегти ліси нашої планети.

На Закарпатті стартувала «Велика Битва Різьбярів»

Сьогодні, 30 липня, у селищі Великий Бичків Рахівського району на території "Алеї Різьби" відбулося урочисте відкриття "Великої Битви Різьбярів.

Черговий напад на поліцейських, цього разу в Мукачеві

Вчора ввечері на вулиці Тимірязєва в Мукачеві, четверо нетверезих чоловіків нецензурно висловлювались у бік патрульних й перехожих. На неодноразові зауваження – припинити протиправні дії чоловіки не реагували.

Вагітну жінку довелося терміново транспортувати вертольотом з Тячева до Ужгородської обласної лікарн

Сьогодні, до рятувальників по допомогу звернулися лікарі. Вони просили врятувати молоду жінку, у якої виникли ускладнення під час передчасних пологів, тож вона потребувала негайного транспортування до обласної лікарні м. Ужгорода.

Водолази ДСНС Закарпаття продовжують пошуки двох дітей, які, ймовірно, втопилися в Тисі

Сьогодні, 30 липня, о 05:20 продовжилися пошуки двох дітей, які вчора не повернулися додому після відпочинку на річці Тиса в с. Тросник Виноградівського району.

Локалізувати лісову пожежу допоможуть мінералізовані смуги

Одним із ефективних методів боротьби з вогняною стихією є мінералізовані смуги – штучно створений протипожежний бар’єр, шляхом очищення певної ділянки території, що межує з лісовим масивом, від горючих матеріалів. З початку 2018 року Міжгірським держлісгоспом створено 3,4 км мінералізованих смуг та здійснено догляд за 10.8 км існуючих мінералізованих смуг.

На Воловеччині викрито працівника прокуратури у хабарництві

Прокуратура та СБУ затримали під час отримання хабара у розмірі 600 дол прокурора Воловецького відділу Мукачівської місцевої прокуратури.

З вини нетверезого мотоцикліста постраждав його 4-річний син

В селі Лази на Тячівщині сталася ДТП - п’яний чоловік на мотоциклі не впорався з керуваням та в’їхав в паркан. Від цього постраждав його 4-річний син.

У Лумшорах в чані втопився чотирирічний хлопчик

В рекреаційній зоні відпочинку в Лумшорах, на Перечинщині, відпочивали туристи з Харкова, і батьки відпустили 4-річного сина гратися з однолітками.

Влада Ужгорода збільшує кількість рекламоносіїв історичному центрі

Замість того, щоб поступово зменшувати кількість рекламних конструкцій в історичному середовищі, міська влада планує їх потроїти — замість 2 сітілайтів на вулицях Корятовича та Фединця буде 6, - повідомляється у групі ФБ Save Uzhhorod.

Відбулася VIII Ужгородська регата (ФОТО)

Цього року участь у перегонах взяли 34 команди, 32 з яких подолали відстань у понад 2 кілометри.

У Києві вбито 16-річну мешканку Закарпаття. Злочинця впіймали

Як повідомиои в Нацполіції, Оболонський відділ нацполіції Києва отримав повідомлення від дівчини, яка розповіла, що її 16-річна сестра із Закарпаття зникла. Поліція почала термінові пошуки неповнолітньої дівчини і зрештою знайшли її тіло в лісосмузі по вулиці Вишгородській.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат