Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8900, 20

У Перечині в результаті ДТП загинув мотоцикліст

У місті Перечин внаслідок зіткнення мотоцикла із автомобілем загинув 31-річний мотоцикліст.

У Великому Бичкові двоє чоловіків напали на прикордонника

Рахівське відділення поліції розслідує кримінальне провадження за фактом заподіяння тяжкого тілесного ушкодження працівнику прикордонної служби. Двох підозрюваних у скроєні злочину затримано.

До місцевих бюджетів Закарпаття надійшло близько мільйона гривень за адмінпослуги в земельній сфері

З початку року фахівці Головного управління Держгеокадастру у   Закарпатській області надали населенню 74 452 адміністративні послуги, із них: 64 857 – на безоплатній основі та 9 595 – на платній. Загальна вартість наданих послуг становить 982,6 тисяч гривень, які надійшли до місцевих бюджетів Закарпаття.

Триває капітальний ремонт обласної дороги «Свалява – Мукачево» (+ ФОТО)

На Закарпатті триває капітальний ремонт обласної автомобільної дороги «Свалява – Мукачево» загальною протяжністю 16,3 км. Роботи охоплюють 8,2 км дорожнього полотна у Свалявському районі та 8,1 км – у Мукачівському.

Відстеження рівня тиску допомагає уникнути багатьох проблем

Підвищений тиск - це величезна проблема для великої кількості людей по всьому світу. Виникає така неприємність з багатьох причин, і навіть найменшого зволікання в лікуванні недуги може бути досить, щоб погіршити ситуацію і ще серйозніше підкосити своє здоров'я. Найчастіше це спостерігається у людей в зрілому і літньому віці, але останнім часом нерідко зустрічається і серед молоді досить юного віку.

Син депутата хизувався автомобілем зі спецсигналами (ВІДЕО)

Син депутата Закарпатської облради від фракції партії "Відродження" В'ячеслава Поляка похизувався батьковою машиною з проблисковими маячками.

На Рахівщині чоловік потрапив під власний бус

У селі Розтоки 40-річний чоловік на власному авто «Volkswagen LT 35» приїхав до своєї односельчанки, якій допомагав транспортувати меблі.

У Перечині в річці знайшли труп невідомого

Поліція звертається до громадян, аби допомогли встановити особу чоловіка.

В Ужгороді, під час гасіння пожежі, врятовано чотирьох людей, серед яких двоє дітей

7 серпня об 11:50 до ужгородських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на вул. Можайського. Об’єктом пожежі   стала квартира на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Ужгородська збірна повернулася з Дитячих ігор, що проходили у Єрусалимі

Як ми вже повідомляли, із 29 липня по 3 серпня 2018 року у Єрусалимі (Ізраїль) проходили 52-і Міжнародні дитячі ігри, у яких взяли участь понад 1500 юних спортсменів із 30 країн світу. Змагалися у 9 видах спорту: легка атлетика, стрітбол, баскетбол, фехтування, футбол, дзюдо, плавання, теніс та волейбол. Юні ужгородські спортсмени брали участь у чотирьох видах програми: плаванні, дзюдо, тенісі та фехтуванні.

У Виноградові чоловік поранив у ногу іншого чоловіка - травма призвела до смерті

У Виноградові правоохоронці взяли під варту чоловіка, який в ході конфлікту вдарив виноградівця ножем у ногу. Від отриманої травми потерпілий помер у лікарні.

В Іршавському районі розпочали ремонт автодороги «Довге – Іршава»

– Загальна протяжність дороги – 21,7 км, її ввели в експлуатацію в 1958 році, і востаннє капітально ремонтували 40 років тому, – наголошує Геннадій Москаль.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ спростовує наклепи

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства офіційно повідомляє, що в публікації голови Громадської ради при Тячівській РДА Івана Фіцая, що розміщена на сторінці в фейсбук міститься недостовірна інформація щодо керівництва та колективу ДП «Тячівськее ЛГ».

Прикордонники знайшли в кущах 18 пакунків з сигаретами

Учора прикордонники загону виявили безпосередньо біля кордону контрабандні сигарети, загалом 8960 пачок.

На Перечинщині пройшли два етапи Чемпіонату України з гірських перегонів (ВІДЕО)

3—4 серпня у Вільшинках відбувся 5-й етап, а 4-5 серпня у Лумшорах відбувся 6-й етап.

Минулими вихідними рятувальникам довелося тричі допомагати туристам, які відпочивали у горах

Один випадок стався на Рахівщині, в районі Говерли, інші два випадки - на Міжгврщині, в районі Пилипця.

У селі Дулово місцевий мешканець пограбував 80-річну жінку

Погрожуючи ножем, 37-річний розбійник забрав 10-літрову пляшку домашнього вина.

Чому ми стали заручниками цін за газ та електроенергію

У нашій країні майже не буває такого, щоб ціни та тарифи на щось зменшувалися. Лише зростають. І найбільш відчутними є тарифи за газ та електроенергію. Ми фактично стали заручниками тарифів. На нас тисне Міжнародний валютний фонд з вимогою збільшити ціни на газ та електрику, шантажуючи тим, що в іншому випадку ми не отримаємо фінансового кредиту.

Дитяча збірна Ужгорода застрягла на кордоні

Дитяча збірна Ужгорода, яка поверталася з міжнародних дитячих ігор, застрягла на угорсько-українському кордоні

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат