На Свалявщині чоловік підпалив будинок своєї дружини

23.09.2023 12:58 КРИМІНАЛ

22 вересня до поліції звернулась 42-річна мешканка села Родниківка Мукачівського району та повідомила про те, що її чоловік підпалив їхній будинок.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група спільно з групою швидкого реагування Відділення поліції № 1 Мукачівського районного управління поліції. Попередньо встановлено, що 41-річний чоловік, на ґрунті сімейних сварок із дружиною, здійснив підпал двоповерхового будинку. Внаслідок пожежі на щастя ніхто не постраждав.

Поліцейські швидко розшукали та освідчили палія: чоловік перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Окрім цього, підозрюваний наразі обвинувачується у вчиненні ще двох злочинів. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами й незаконне зберігання наркотиків. Слідчі поліції вже завершили розслідування у цих справах та скерували їх для судового розгляду.

Наразі зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідство у справі триває, повідомляє ГУНП.

За повідомленням ДСНС
пожежею знищено покрівлю та перекриття будинку площею 155 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява та місцевої пожежної команди с.Поляна.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат