Заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо відвідав Рахівщину

23.09.2023 13:18 ПОДІЇ

 

В робочим візитом відвідав Рахівщину, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Насамперед під час зустрічі з Владіславом Кичем - головою Рахівської РДА та в.п. міського голови Євгеном Молнаром обговорили низку важливих питань для району та громади, які завжди перебувають на особливому контролі. Йшлося насамперед про залучення інвестицій і розвиток економічного напрямку, можливість запуску одного стратегічно важливого підприємства на території Рахівщини.

Також порушили тему підготовки до опалювального сезону і оглянули одну з котелень, котра в осінньо-зимовий період забезпечує теплом багатоквартирні будинки міста й бюджетні установи, та поспілкувалися з її керівником. Приємно констатувати, що завдяки системній і комплексній роботі опалювальний сезон тут розпочнеться за планом.

Водночас район продовжує роботу в цьому напрямку: відповідні служби ТГ працюють над забезпеченням комунальних закладів дровами та вугіллям. На сьогодні готовність становить майже 90%.

Відтак відвідали об’єкт, котрий нещодавно передали з обласного бюджету на баланс громади. Йдеться про приміщення одного з відділень лікарні, яке нині не використовується. Насамперед там потрібно провести проєктування та ремонт, а згодом будівля може функціонувати як осередок реабілітації.

Також у селі Богдан оглянули хід ремонту автошляху О 070904 Рахів – Богдан – Луги. Ця дорога має важливе значення, зокрема й туристичне, оскільки веде до Говерли, тож завдяки й фінансуванню громади, розпочали її відновлення. Погане покриття не тільки ускладнювало проїзд, а й створювало аварійні ситуації, тому сподіваюся, що до кінця року фахівці завершать роботи на проблемних ділянках.

Такі візити в громади завжди потрібні й корисні, адже вдається порушити важливі теми, спільно напрацювати варіанти розв’язання тих чи інших питань.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат