Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8840, 20

Безіменний водоспад на Свалявщині чекає туристів (ВІДЕО)

На Свалявщині, дорогою до гори Стій, на туристів чекає сюрприз – водоспад, проте знайти його можуть лише найдопитливіші.

Координатор проекту «Батарейки, здавайтеся!» Володимир Цигика: У мене вдома зберігається 20 тисяч ба

Наш співрозмовник не може сказати, коли саме він загорівся темою батарейок та сортуванням сміття. Батарейки стали супутніми в сортуванні Володимиром сміття. У 2016 році в себе вдома (Володимир корінний житель Невицького) він відкрив пункт прийому вторинної сировини.

Москаль знову посварився з поліцією

Таке вже було, коли на хабарі взяли мера Чопа Самардака. Керівник облдержадміністрації Геннадій Москаль тоді відкрито виступив проти Управління захисту економіки, яке затримувало мера Чопа. І ось зараз це ж таки УЗЕ затримало на хабарі голову Виноградівської РДА Михайла Русанюка.

Як в Ужгороді відзначатимуть День Прапора та День Незалежності

Заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Незалежності України, які відбудуться в Ужгороді.

Тетяна Полтавцева повернулася на роботу у міськраду на законних підставах

Піймана на хабарі чиновниця Ужгородської міськради Тетяна Полтавцева вийшла на роботу, бо прокуратура перекваліфікувала справу.

Зламані мости, на вулицях намул та бруд - наслідки негоди в Рахові (ВІДЕО)

У п'ятницю в Рахові в результаті локальної зливи було підтоплено близько 50 дворогосподарств на шести вулицях. Також зруйновано три малі містки та пошкоджено три автомобілі.

На Ужгородщині 51-річний фермер вирощував коноплі (ВІДЕО)

Плантацію конопель між селами Розівка та Холмок виявили учора поліціянти у місцевого фермера. Крім того на землі, що орендував фермер, виявлено великий склад, де зберігалася та фасувалася конопля.

В Ужгороді розпочався фестиваль "Медовий спас"

Захід проходить коло Совиного гнізда на вулиці Ференца Ракоці та у сквері Героїв Майдану.

Олексій Сапронов: Ми стали заручниками міжнародних кредитів

Політикум жваво обговорює проблему кредитування України міжнародними фінансовими інституціями. Дехто вважає, що без кредитів Міжнародного валютного фонду Україна просто не виживе і буде оголошено дефолт. На жаль, кредити МВФ надаються ще й під певні умови, які б’ють в першу чергу по простим людям.

Про що думають серйозні батьки напередодні учбового року

У переддень нового учбового року серйозні та відповідальні батьки на кшталт одного добре відомого на Закарпатті підприємця замислюються над тим, чому насправді варто навчити підростаюче покоління

Нічна ДТП в Ужгороді сталася за "принципом доміно"

Опівночі на перетині вулиць поблизу колишнього універмагу "Україна" в Ужгороді сталося зіткнення цілого ланцюгу легковиків  

Москаль звернувся у Прокуратуру з приводу прослуховування його телефонних розмов

Москаль просить Генпрокурора перевірити законність походження грошей для «хабаря» голові Виноградівської РДА, а також прослуховування телефонних розмов голови ОДА

«Відключення аналогового телебачення» — усі крапки над «і»

Вже кілька років ми час від часу чуємо про якесь там «відключення аналогового телебачення». І от прийшов день, коли ця лякалка має статися вже фактично. Як зрозуміти про що мова тим людям, для яких ця тема не близька, але цікава? Кого вона взагалі стосується? Про всі нюаннннст розповів у мережі facebook відомий журналіст, режисер інтернет-видання ТИСА Олександр Герешко.

Москаль: Затримання голови РДА працівниками УЗЕ – це провокація чистої води

Закарпатська обласна державна адміністрація займає принципову позицію в тому, що корупціонери не можуть працювати в органах державної влади, а мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності з усією суворістю закону, якщо їхня вина буде доведена, - каже Геннадій Мокаль.

Владна джинса на шпальтах та в ефірі

Скільки готові ви платити в рік, аби знати, що відвідує чи з ким зустрічається голова міста/села? За нас це вирішують наші депутати і сума з бюджету може коливатися від мільйона до якихось там кількасот гривень – це на розсуд обранців. Власне як і те, чи за інформування платити приватним ЗМІ, чи утримувати цілі штати комунальних редакцій. З останнім буде закінчено до кінця року – завершується роздержавлення муніципальних газет: вони стануть або приватними, або ліквідованими.

Чоловік шантажував жінку, погрожуючи оприлюднити деякі її фотографії

Затримано злочинця, який вимагав від закарпатки 30 000 доларів за нерозповсюдження фотографій провокативного характеру.

На Мукачівщині в полі згорів трактор

Учора в селі Чомонин під час проведення сільськогосподарських робіт загорівся трактор К-701.

Нацполіція та Генпрокуратура розсекретила матеріали злочинної діяльності голови Виноградівської РДА

З огляду на суспільний резонанс та з метою надання громадськості достовірної інформації про розслідування кримінального провадження щодо вимагання та отримання головою Виноградівської РДА неправомірної вигоди Департамент захисту економіки Нацполіції з дозволу Генеральної прокуратури України вважає за необхідне оприлюднити фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих (розшукових) дій.

У неділю пройде ХІІІ обласний фестиваль «На Синевир трембіти кличуть»

У неділю, 19 серпня, у Міжгірському районі пройде ХІІІ обласний фестиваль «На Синевир трембіти кличуть».

На вихідні в Ужгороді пройде фестиваль Медовий Спас

17-19 серпня в Ужгороді біля "Совиного гнізда" пройде традиційний фестиваль-ярмарок "Медовий Спас".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат