Реєстрація торгової марки у США та інших країнах

29.09.2023 14:04 СОЦІО

Створення бізнесу у США чи Євросоюзі потребує виконання відповідних правил та норм. Іноді без сторонньої допомоги неможливо виконати всі процедури, а в іншому випадку на це потрібно багато часу. Для представників компанії Nexus немає нічого неможливого і вони готові запропонувати юридичний супровід з усіх питань.

Забезпечення виняткових прав на інтелектуальну власність дозволить себе захистити та забезпечити стабільний дохід. Обов'язково потрібна реєстрація торгової марки в США, що дозволить також ідентифікувати бренд і оформити ліцензію. Пропонується максимально прискорена процедура терміном до 10-18 місяців, а також повернення грошей, якщо відмова у реєстрації.

Алгоритм дій

Залежно від країн порядок дій може змінюватися, але принцип залишається незмінним. Якщо потрібна реєстрація торгової марки у євросоюзі, то там враховуються лише загальні закони та змінюються терміни. Приблизний алгоритм дій має такий вигляд:

  1. Аналіз на схожість. Здійснюється перевірка по всіх діючих реєстрах, щоб знайти схожі або ідентичні назви;
  2. Підготовка документів. Формується потрібний пакет документів для подальшого відправлення до Відомства інтелектуальної власності (USPTO);
  3. Підтвердження одержання документів. Заявка затверджується, після чого торговій марці надається серійний номер;
  4. Розміщення заявки. Крім фіксації та затвердження вона ще й розміщується у відомчому журналі;
  5. Реєстрація. Здійснюється фактична реєстрація торгової марки із передачею всіх документів її власнику.

Завдяки отриманню номера в реєстрі за кілька днів є можливість вже, і зараз працювати на ринку, зокрема на сайті Амазон та на інших майданчиках. Завдяки цьому бізнес не страждатиме, і немає необхідності чекати на весь термін реєстрації торгової марки.

Вартість реєстрації

Один клас коштує 950 доларів, при цьому за класифікацією США виділяють 45 класів. Попередньо фахівці вивчать запити клієнта та на їх основі підготують потрібний клас товарів та послуг. Кожен додатковий клас коштуватиме 550 доларів. Перевірка та збір уже включаються до цієї вартості (їхня ціна 250 доларів). Якщо є бажання заощадити 150 доларів, тоді не проводитиметься попередня перевірка реєстрами на унікальність.

Переваги реєстрації

Підприємець захищає свій бізнес, робить його прозорим та дозволяє ідентифікувати на ринку. Також у майбутньому з'являється можливість ліцензування, додатково магнетизуючи створену торгову марку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат