Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8920, 20

До уваги мисливців Закарпаття! Все що треба знати про полювання

У серпні в Закарпатській області розпочався сезон полювання на мисливські види. Рекомендуємо мисливцям оформити всі потрібні документи, щоб бути готовим до мисливського сезону.

«А на горі горять вогні…»

Про родину Зимомрів із міжгірського села Голятин, в якому мені у тепер вже занадто далекому 1974-му випало закінчувати середню школу, я писав немало: про неньку-вдовицю, перевесницю моєї матері — нарис «Журавка під ясенами…». Про кожного з її п’ятьох синів, які стали окрасою не тільки Голятина і не лише Верховини: Василя, Івана, Федора, Миколу, Юрія… Нині, на жаль, їх лише троє…

В Ужгороді вже 17 чоловік захворіли небезпечною хворобою Лайма, яку переносять кліщі

Кожен четвертий кліщ є переносником небезпечних інфекційних захворювань, найпоширенішим із яких є хвороба Лайма (кліщовий бореліоз). Зараз в Ужгороді та Ужгородському районі різко зросла захворюваність на цю хворобу.

На Закарпатті знову актуальним стало угорське питання

Стосунки між Україною та Угорщиною знову загострилися. Цього разу приводом став виступ прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана в Румунії. Орбан виступив із промовою в румунському курортному містечку Беїле-Тушнад, населення якого майже повністю складають етнічні угорці.

Їх виловлюють і випускають

Правоохоронці регулярно звітують про те, скільки ловлять хабарників. Ведуть статистику і з гордістю поширюють інформацію про чергового спійманого корупціонера.

На трасі Київ-Чоп біля Мукачева зіштовхнулися три автомобілі

Біля села Іванівці Мукачівського району сталася ДТП. Зіткнулися Volkswagen Tiguan, Volkswagen Transporter та Mercedes.

Поліція Закарпаття попередила продаж дитини в Мукачеві

Відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Закарпатській області спільно з співробіткиками управління «КОРД» провели спецоперацію та запобігли спробі продажу 3-річної дитини.

В Мукачеві сталася ДТП за участю патрульного автомобіля

О 15:22 на лінію «102» надійшло повідомлення від працівників патрульної поліції про ДТП за участю їх службового автомобіля на вулиці Ужгородській в Мукачеві. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та прокурор місцевої прокуратури.

Шахраї викрали з рахунка на допомогу хлопчику з Берегова 4500 доларів

7-річному Дмитрику з Берегова потрібна термінова пересадка серця і ця операція коштує 100 тисяч доларів.

Закарпатець за 100 тис. гривень продав свого маленького сина

Як повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін у Facebook, саме в День протидії торгівлі людьми, 30 липня, 27-річний закарпатець продав за 100 тисяч грн. свого 7-місячного сина.

Закарпатська ОДА дозволила провести автомобільні перегони в закарпатських горах

Цими днями, 4-5 серпня, у Перечинському районі проходять гірські перегони на автомобілях. Закарпатська ОДА анонсувала їх проведення і в екологів немає заперечень. Це черговий етап Чемпіонату.

Міськрада обрала автомобільних перевізників лише на рік

Напередодні в Ужгородській міській раді відбулося засідання конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування. Оголошення про конкурс було оприлюднено через ЗМІ місяць тому.

В обласній станції переливання крові в Ужгороді критична нестача крові

В обласній станції переливання крові б’ють на сполох: запаси першої, другої та третьої груп повністю вичерпалися. А охочих їх здати — замало.

Вандали на Кальварії: Відпочинок молоді в покинутому склепі та понівечені могили

Ужгородські підлітки обрали собі для розваг кладовище в центрі міста. Наприкінці минулого тижня в соцмережах з’явилися фото розбитих пам’ятників на могилах кладовища «Кальварія» в Ужгороді.

На Закарпатті буде розроблено Стратегію розвитку гірських територій області

Окремі питання соціального та економічного розвитку регіону розглянуто 2 серпня на засіданні колегії департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА, яке відбулося через систему конференц-зв’язку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат