За минулу добу прикордонники Мукачівського загону затримали 27 чоловіків призовного віку

Пресслужба Мукачівського прикордонного загону 22.09.2023 17:50 КРИМІНАЛ

Потрапити до Угорщини та Румунії незаконно намагалися 14 разів.

Українсько-угорський кордон порушники намагались «штурмувати» 7 разів. Військовослужбовці відділу «Лужанка» зупинили на цій ділянці 11 громадян України, ще 7 порушників виявили та затримали прикордонні наряди від відділу «Косино», а одного українця затримали на ділянці відповідальності «Вилок».

Українсько-румунський кордон також намагались порушити 7 разів. На цій ділянці прикордонні наряди відділів «Ділове» та «Тячів» зупинили 8 чоловіків.

15 із затриманих є жителями Закарпаття, решта приїхали із Харківської, Хмельницької, Херсонської, Львівської, Миколаївської, Тернопільської, Вінницької, Чернігівської, Рівненської та Івано-Франківської областей.
_________________________________________________________

У той же час прикордонники Чопського загону затримали 6 військовозобов’язаних на кордоні зі Словаччиною.

Двох невідомих виявили військовослужбовці відділу «Ужгород». Чоловіки намагалися подолати загороджувальний паркан, коли їх помітив прикордонний наряд. На вимогу правоохоронців зупинитися вони не відреагували і вдалися до втечі. Аби зупинити втікачів, прикордонникам довелося зробити попереджувальний постріл вгору.

Ще двох правопорушників затримали поблизу попереднього місця через 30 хвилин. Усі четверо є місцевими жителями.

Увечері прикордонники виявили невідомого у лісі неподалік села Оноківці Ужгородського району. На появу чужинця поблизу держрубежу зреагувала фотопастка. Затриманий виявився вихідцем з Криму, який планував пробратися до Чехії у пошуках кращого життя.

Ще одну особу, також жителя Закарпаття ,затримали поблизу населеного пункту Жорнава військовослужбовці відділу «Стужиця». Чоловік зізнався, що кінцевою точкою його подорожі була Франція. Там він сподівався оформити статус біженця та отримувати соціальну допомогу.

Усіх затриманих доставили у прикордонні підрозділи з метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону.

Пресслужба Мукачівського прикордонного загону

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат