В Ужгороді затримали банду наркоторговців, які розповсюджували наркотики по території області

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області 23.09.2023 22:19 КРИМІНАЛ

Правоохоронці затримали в Ужгороді членів угруповання, які організували в області розгалужену мережу збуту метамфетаміну.

Група наркоторговців складалася з 4-х ужгородців: 43-річний організатор злочину, 26-річний постачальник наркотовару та двоє безпосередніх збувачів, серед яких 30-річна жінка. За оперативною інформацією правоохоронців середній дохід зловмисників з продажу наркотиків становив орієнтовно 150 тисяч гривень щомісяця.

Для припинення їх злочинної діяльності та збору доказів у справі було проведено ряд негласних заходів.

Окрім цього, 23 вересня, за місцем проживання усіх фігурантів справи поліцейські провели санкціоновані обшуки. Серед вилученого – десятки згортків з метамфетаміном, пристрої для вживання наркотиків, готівка, мобільні телефони, електронні ваги та чорнові записи фігурантів. За цінами «чорного ринку» сума вилучених з незаконного обігу наркотиків становить понад 100 тисяч гривень.

Усіх чотирьох членів злочинного угруповання поліція затримала у порядку статті 208 КПК України. Їх помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Торговцям наркотиками загрожує десятирічне ув’язнення з конфіскацією майна. Слідство у справі триває.
______________________________________

3 жовтня підозрюваним обрали запобіжні заходи.

Ужгородська окружна прокуратура в суді домоглася обрання найбільш суворого запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави для трьох підозрюваних у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Ще одного фігуранта взяли під варту, надавши можливість внести майже 188 тис. грн застави. Окружна прокуратура вже подала апеляційну скаргу на таке рішення суду та наполягає на безальтернативному арешті.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат