Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9340, 20

Протягом 2017-го року Закарпаття зменшило викиди забруднюючих речовин вдвічі порівняно з 2016-м роко

Державна служба статистики України підготувала дані щодо темпів зростання (зменшення) викидів забруднюючих речовин стаціонарними джерелами забруднення в розрахунку на одиницю населення.

Борги за газ позбавлять закарпатців можливості отримати субсидію

З травня діє нова програма житлових субсидій, яка є більш адресною і направлена на протидію наявним зловживанням з боку споживачів. Про це   сьогодні, 14 червня, йшлося під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА за участі заступника директора соціального захисту населення облдержадміністрації Наталії Омелянюк та директора газопостачальної компанії «Закарпатгаз Збут» Вікторії Томинець.

На Міжгірщині відбудеться фестиваль ріплянки

У суботу, 16 червня, в Колочаві почнеться картопляний фестиваль.

Минув рік відтоді, як було знесено будинок Фунданича

14 червня розпочався демонтаж даху та карнизу, а 21 червня історичну будівлю екскаватором було стерто з лиця землі.

В Ужгороді стелять тротуар в нікуди

В Ужгороді активно стелять з бруківки новий тротуар по вулиці Гагаріна. Для кого?

Москаль: «Лісова галузь Закарпаття стала заручником брудних міжусобиць, у які втягують центральні те

– «Викривальні» сюжети та програми центральних телерадіокомпаній (ТРК) про «страшні зловживання в лісовій галузі Закарпаття» не мають майже нічого спільного з реальним станом справ, – заявляє Геннадій Москаль.

На Виноградівщині син побив батька

За фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 43-річному мешканцю районного центру співробітники Виноградівського відділення поліції розпочали слідство. Щодо підозрюваного, 20-річного сина потерпілого, вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу.

Лісові псевдоактивісти і хто за ними стоїть

Підпільна лісова мафія нівелює справжній громадський рух за збереження лісів

У Мукачеві дівчина вдарила батька ножем в груди

Подія сталася у одній із квартир на вулиці Окружній в Мукачеві.

Прокуратура затримала чиновника Ужгородської міськради за хабар 800 дол

Працівниками слідчого управління прокуратури Закарпатської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито начальника Управління майном міста Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, яка вимагала та отримала 800 доларів США неправомірної вигоди.

Визначено переможців обласного фотоконкурсу   «Миттєвості сімейного щастя»

Цьогоріч вже втретє, з метою пропаганди сімейних цінностей, департамент соціального захисту населення облдержадміністрації організував обласний фотоконкурс «Миттєвості сімейного щастя».   До нього мали можливість долучитися як фотографи-професіонали, так   і аматори. Для участі у конкурсі вибрали 15 робіт різних жанрів за рубриками на родинну тематику.

Буревій на Закарпатті

Пошкоджений дитячий табір, знесені дахи на адміністративних, соціальних та приватних будівлях, поламані електричні стовпи, відсутність електроенергії та зв’язку.

В Ужгороді затримано двох грабіжників

13 червня, після півночі, поліцейські отримали повідомлення про грабіж на площі Богдана Хмельницького в Ужгороді. 24-річний потерпілий розповів, що до нього підійшли незнайомі чоловіки, побили його і відібрали рюкзак із зарядними пристроями до мобільного телефону.

Лісівники не пустили журналістів на територію лісового господарства

Поліцейські Дубівського відділення розпочали справу за фактом перешкоджання діяльності журналістів.

Наслідки негоди на території Закарпатської області

Через погіршення погодних умов (град, зливи та сильний вітер) пошкоджено покрівлі 182 житлових будинків у 4 населених пунктах Іршавського району.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат