На Закарпатті завершили відновлення двох мостів, ремонт яких почався ще в червні

11.08.2023 22:48 ПОДІЇ

З робочою поїздкою перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький сьогодні перебував на Хустщині та Тячівщині. Він оглянув два вже відремонтовані мости, відновлення яких стартувало ще у червні, та хід ремонту дороги в одному з сіл.

«Місцеві пам’ятають, у якому стані був мостовий перехід у с.Березові. Ремонту потребувало не лише покриття, а й уся конструкція, особливо – тротуари», – зауважив Мирослав Білецький.

За його словами, в межах поточного ремонту виконали комплекс робіт, аби привести його до належного стану. Зокрема, підрядна організація здійснила берегоукріплення, відновила прогонову будову мосту та тротуари, бетонні поверхні й металеві конструкції пофарбували і нанесли захист від корозії, на підходах до мосту влаштували щебеневу основу та шар покриття з асфальтобетону. Після завершення всіх робіт нанесли розмітку та встановили дорожні знаки.

Ще одна штучна споруда, яку вже вдалося відновити, – міст на автодорозі місцевого значення С 071111 Угля – Велика Уголька між селами Угля та Велика Уголька на Тячівщині.

Як зазначив перший заступник керівника краю, тут завершили поточний ремонт елементів об’єкта, підсилили опори за допомогою захисного бандажа з монолітного залізобетону, влаштували асфальтобетонне покриття на мості та підходах до нього, встановили дорожні знаки.

Також Мирослав Білецький перевірив хід капітального ремонту автошляху О 070603   Синевир – Колочава – Буштино в межах с. Драгово. Підрядна організація вже встановила водопропускну трубу для безпечного протікання води попід дорогою. Традиційно зробили фрезування старого покриття, влаштували основу з щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, та два шари покриття з асфальтобетону – нижній і верхній. За день-два дорожники завершать тут роботи.

«Невеликими кроками, але рухаємося до покращення якості покриття на місцевих дорогах. Дякуємо громадам за активну участь у цьому процесі», – наголосив перший заступник голови Закарпатської ОВА.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат