В Ужгороді автомобіль збив чоловіка на самокаті

18.07.2023 11:56 ПОДІЇ

ДТП сталася в Ужгороді сьогодні опівночі на перехресті вулиць Заньковецької та Легоцького з круговим рухом

Водій автомобіля Шевроле не зміг вчасно зреагувати на те, що йому раптово назустріч виїхав чоловік на електросамокаті і сталося зіткнення.
Водій самокату отримав травми голови і був госпіталізований.
Як повідомили в поліції, водій автомобіля був тверезим. Проводиться розслідування.
Очевидці повідомляють, що по колу автомобіль їхав на малій швидкості, а самокат рухався швидко та ще й проти руху. Також очевидці кажуть, що водій електросамокату був дуже п'яним.
_______________________________________

За повідомленням пресслужби поліції, під час проїзду перехрестя з круговим рухом 28-річний житель Ужгородщини, керуючи автомобілем «Chevrolet», допустив зіткнення із електросамокатом, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок цього 22-річний водій двоколісного транспорту втратив рівновагу та впав на проїзну частину дороги. Хлопець отримав тілесні ушкодження та з місця події був госпіталізований до лікарні.

Водія автомобіля поліцейські освідчили - за кермом він перебував тверезий. Обидва транспортні засоби вилучено та поміщено на арештмайданчик поліції.

Відео за посиланням:

t.me/VGlagola/8986

Коментарі :


18.07.2023 12:44 Олександр

На жаль,нічого дивного не сталося,скоріше це мало бути.. Недавно біля "Епіцентру", молодь по двоє на самокаті такі віражи витворяли,при великому русі автомобілів,що страшно їхати поруч. На мою думку,поліція має втрутитися в ці "катання" самокатчиків,іначе буде,ще більше жертв !


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат