На Закарпаття з Херсонщини прибув перший потяг з дітьми

11.07.2023 10:11 ПОДІЇ

Разом із заступниками зустріли його на залізничному вокзалі Мукачева, звідки 104 дитини в супроводі дорослих одразу вирушили на Хустщину, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Незабаром група поїде автобусами до наших партнерів з австрійської федеральної землі Бургенланд. Останні вже чекають на них та підготували необхідні умови й програму перебування.

Під час нещодавнього візиту до Брюсселя нашій команді вдалося домовитися з іноземними партнерами з різних країн Євросоюзу про оперативне прийняття на відпочинок до 1000 дітей із Запоріжжя та Херсонщини, які перебувають у небезпечній зоні навколо АЕС.

З першого дня повномасштабної війни ми виконували місію щодо захисту дітей і матерів на безпечній території, відправляли за кордон на відпочинок, розміщували на довготривале перебування в межах Закарпаття. Ми продовжуємо цю роботу й будемо надалі ефективно її проводити.

Дякую нашим партнерам за підтримку в складний час, освітянам – за організацію та батькам – за довіру. Впевнений, ці подорожі підуть на користь нашим дітям.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат