Закарпатець, якого затримали за продаж дитини, вийшов на волю під заставу 1 млн. грн

admin 10.07.2023 16:47 ПОДІЇ

Сьогодні Ужгородський міський суд відпустив на волю Дениса Вароді, якого затримали через продаж однорічної дитини

Суд обирав запобіжний захід Денису Вароді. Прокуратура просила взяти його під варту і заставу визначити в розмірі 3 млн. грн.
Однак суд визначив розмір застави у 1 млн. грн.
Як стало відомо, Вароді сплатив цю суму і на період слідства буде на волі.
Щоправда, прокуратура готує апеляцію на це рішення суду з обрання запобіжного заходу. Суд розгляне цю апеляцію вже 13-го липня.
Нагадаємо, що Дениса Вароді було затримано на пункті пропуску Малі Селменці на кордоні зі Словаччиною.
Вароді знайшов переселенку з Житомира і запропонував їй гроші за дитину. Він дав жінці одну тисячу доларів і сказав, що дасть ще чотири. Жінка повинна була виїхати за кордон з дитиною і там віддати її Вароді. Після цього Вароді мав продати дитину у якусь родину в одній із країн Європи.
За це Вароді мав отримати 25 тисяч доларів.
Однак, як повідомили в прокуратурі, жінка розповіла про цю пропозицію працівникам поліції. Поліцейські почали нагляд за Вароді і коли він намагався виїхати за кордон, затримали його.
Сам Денис Вароді навчався та виховувався в Перечинській школі-інтернат, свого часу там працював вихователем, вів гурток музики. Також Вароді був директором ромської школи на Радванці в Ужгороді, а останнім часом працював у Будинку дитини в Чинадієві. Звідки у нього знайшовся мільйон гривень на заставу - незрозуміло. Скоріше за все, за нього заплатили його покровителі, які були з ним в долі в афері з продажу дітей.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат