На Закарпатті від початку року відновлено вже понад 100 км дорожнього покриття

admin 11.07.2023 13:43 ПОДІЇ

Відразу у декількох громадах Закарпаття тривають ремонтні роботи на дорогах

З початком повномасштабного вторгнення окупантів на нашу землю було призупинено масштабні проекти з будівництва та реконструкції доріг. Державне фінансування зупинилося. Все лягло на плечі регіонів та громад.

На Закарпатті вдається знаходити кошти на ремонти дорожнього покриття. Вже понад 100 кілометрів дорожнього покриття відновлено лише від початку цього року. Все це завдяки значному росту економіки в області та громадах краю і, відповідно, бюджетних надходжень.

Про це, зокрема, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, який сьогодні разом із заступниками відвідав декілька місць де ведуться роботи з ремонту доріг.

"Разом із заступниками оглянули хід ремонту на окремих ділянках, поспілкувалися з працівниками та керівництвом громад, у межах яких відновлюють автошляхи.
Цього високого показника вдалося досягти завдяки зміцненню економічного потенціалу регіону й кожної окремої ТГ. В умовах воєнного стану були прийняті ключові рішення, які забезпечили розвиток виробничої складової та збільшення частки малого й середнього бізнесу.
Ці громади отримали додаткові надходження до бюджетів і можуть забезпечити співфінансування відновлення дорожньої та іншої інфраструктури.
Дякую громадам за довіру та співпрацю. Тримаємо високий темп і якість виконання цих робіт, щоб громади відчули позитивні результати вчасно прийнятих рішень щодо економічного розвитку на місцевому рівні", - написав керівник краю у соцмережах.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат