Віктор Микита: Стартувала президентська програма відбудови деокупованих областей «Пліч-о-пліч»

10.07.2023 14:13 ПОДІЇ

Під час брифінгу у Закарпатській обладміністрації поінформував представників ЗМІ про початок нової програми Президента Володимира Зеленського щодо відновлення деокупованих областей України під назвою «Пліч-о-пліч», - повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Зараз наші регіони та громади взяли патронат над ТГ Херсонщини, виділили фінансування з бюджетів для першочергових робіт і проєктування.

Фахівці Закарпатської ОВА завершили обстеження житлових секторів та комунальної інфраструктури, за результатами яких встановлено, що відновлення потребують 505 обʼєктів. Водночас 15 із них повністю зруйновані, тут необхідне нове будівництво.

Для виконання першочергових робіт у Великоолександрівську громаду відправили будівельників та інженерну техніку, котра зараз працює на обʼєктах. Також з обласного бюджету Закарпаття виділили 6 млн грн для відновлення знищеної окупантами інфраструктури зазначених населених пунктів.

Ми показуємо всьому світу, що не лише інші країни можуть допомагати нашій державі, а й самостійно можемо генерувати механізми внутрішньої взаємопідтримки та взаємодопомоги для відновлення України.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат