Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6760, 20

В Ужгороді відбудеться концерт памʼяті Етелли Чуприк

Недавно відійшла у вічність талановита піаністка, чудова жінка, яка не уявляла свого життя без музики та рояля, народна артистка України Етелла Чуприк. На початку лютого минає 40 днів з нагоди цієї сумної події. 3 лютого о 18.30 Закарпатська обласна філармонія запрошує на концерт пам’яті Етелли Чуприк.

Прокуратура Мукачева не змогла довести провину інкасатора «Ощадбанку» в крадіжці грошей

Інкасатора філії Закарпатського обласного управління АТ «Державний ощадний банк України» виправдали у справі про розкрадання понад 263 тис. гривень.

Ужгородці зібрали достатнього голосів, аби влада міста розглянула петицію про вакцинацію тварин

Активісти-зоозахисники зареєстрували петицію щодо необхідності стерилізації безпритульних тварин в місті за кошт міської ради.

В Ужгороді ледь не згоріла квартира через забутий увімкненим фумігатор від комарів

Вчасно помітив початок пожежі Федір Кормош (на фото), який працює начальником відділу кадрів Управління поліції охорони в Закарпатській області.

На Закарпатті більшає хворих на туберкульоз

Про це свідчать невтішні дані статистики за минулий рік. Василь Скрип, генеральний директор Центру легеневих хвороб в Ужгороді, зазначає, що в Україні епідемія туберкульозу, а фінансування протитуберкульозної служби з 1 квітня становитиме тільки 20 відстоків від минулорічного.

На Ужгородщині росте плантація 112-річної дугласії

На території лісфонду Кам’яницького лісництва росте цінна хвойна порода завезена з Північної Америки, посаджена нашими пращурами 112 років тому.

Посадовці Міжгірщини незаконно передали у приватну власність 17 гектарів землі

Троє посадовців Міжгірської райдержадміністрації,   використовуючи своє службове становище, незаконно передали до земель запасу однієї з сільських рад Міжгірського району, земельні ділянки загальною площею 16,6 га.

Урош Велепец: Ніколи не кажи "ніколи"

В останній день гонок в Поклюці ми поговорили в колишнім тренером жіночої збірної України, а нині персональним тренером Юлії Джими Урошем Велепцем. Нам цікаво було дізнатися дещо не тільки про співпрацю з Джимою, а й про те, як він бачить ситуацію з тренерством у жіночій команді України.

Мас-стартом завершився етап КС у Поклюці. Наші в аутсайдерах

Чоловічий мас-старт у Паклюці - неймовірна гонка! Перші дві стрільби і в лідерах французи. Третя стрільба і перевагу мали норвежці. Ну а після останньої стрільби першими зі стадіону вибігли знову французи - Майє та Фуркад. При цьому у Фуркада була перевага над його основним конкурентом Бьо-молодшим 10 секунд. При цьому третім вибіг зі стадіону німець Долль.

Дабл-мікс естафета у Поклюці не стала вдалою для української команди

На першому етапі за нас біг Артем Тищенко. Ще перший відрізок траси він йшов у загальній групі і після чистої першої стрільби Артем був сьомим з відставанням всього 5 секунд від лідера.

Вбивць двох громадян Індії засуджено до довічного позбавлення волі

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури доведено вину трьох мешканців Ужгородщини в умисному вбивстві двох громадян Індії, замаху на вбивство третього іноземця, а також розбої. Один із обвинувачених також визнаний винним у незаконному збуті метамфітаміну.

Хустські поліцейські розшукали підозрюваного у смертельній ДТП у Нанкові

Ми повідомляли, що учора у селі Нанково, стався наїзд на пішохода. Загинув 26-річний місцевий мешканець. Винуватець автоаварії залишив місце злочину.

У Тячеві потяг зіткнувся з вантажівкою

Це сталося на залізничному переїзді по вулиці Головній.

Хустські правоохоронці розшукують винуватця та свідків смертельної ДТП у селі Нанково

На Хустщині на проїзній частині дороги в селі Нанково виявили тіло чоловіка. Встановлено, що чоловік помер від отриманих у результаті ДТП травм. Особу водія, який, травмувавши пішохода, втік з місця події, встановлюють.

Мукачівські правоохоронці затримали злодія-гастролера, що грабував магазини електроніки

Мешканець Дрогобичівського району Львівської області підозрюється у вчиненні п’яти грабежів, скоєних з магазинів електроніки в Ужгороді та Мукачеві. Під час вчинення останнього - чоловіка «на гарячому» затримали мукачівські оперативники.

В Мукачеві нетверезий чоловік потрапив під колеса вантажівки

У Мукачеві вантажівка зачепила причепом чоловіка, який намагався перейти дорогу. Потерпілий помер у лікарні. За даним фактом поліція розпочала розслідування.

Навколо Берегова побудують об`їзну дорогу

У 2020 році Укравтодор планує будівництво та реконструкцію 9 об’їздних шляхів.

Біатлон. На естафеті у Словенії українці зупинилися за крок від медалей

Сингл-мікс естафета на етапі Кубка Світу в Поклюці, на перший погляд, могла трошки розчарувати українських вболівальників. Насправді ж, не все так погано.

Коли при владі бандити реальні

Ми вже звикли до того, що наші полі­тики часто один одному б’ють пики. З цього можна лише тішитися. Але недавня бійка відкрила багато чого цікавого.

Прокуратура затвердила обвинувачення підозрюваному у спричиненні ДТП у с.Мирча

Прокурором Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який у жовтні 2019 року, порушивши правила дорожнього руху, допустив наїзд на двох пішоходів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат