Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6840, 20

Перед відставкою голова Закарпатської ОДА призначив на ключову посаду брата свого товариша

Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко призначив начальником одного з ключових управлінь ОДА колишнього держвиконавця (брата свого давнього друга), незаконна бездіяльність якого визнана судом.

Чому президент звільнив голову Закарпатської ОДА Бондаренка

На раді регіонів при президентові Володимир Зеленський оголосив про звільнення голів Закарпатської та Львівської ОДА. Президент говорив без агресії, натякав, що голови ОДА не беруть хабарів, вони пропрацювали по 4-5 місяців і на час призначення дуже допомогли президентові, але час йшов і потрібно було рухатися далі.

Виноградівські правоохоронці встановили особу чоловіка, який пошкодив смітники в центрі міста

Під час моніторингу мережі Інтернет, працівники поліції виявили відеозапис, на якому невідомий чоловік умисно пошкодив смітники в центральній частині Виноградова.

На Берегівщині виявлено незаконну врізку в нафтопровід

24 грудня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у селі Балажер виявлено пошкодження магістрального нафтопроводу.

Земельною аферою мера Ужгорода займеться прокуратура

Депутат Ужгородської міськради Сергій Варцаба подав заяву до прокуратури через виділення земельної ділянки в історичній зоні Ужгорода.

«Ким я є»: виставку про стереотипи та єдність покажуть в Ужгороді

26 грудня о 18.00 відбудеться відкриття мистецької виставки «Ким я є» в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту. Команда ГО «Місто-сад» запрошує вас побачити та відчути роботи митців на тему єдності та стереотипів. В рамках проекту будуть представлені індивідуальні історії українців, їхні традиції, побут та емоції.    

Екологи не виявили забруднення стічних вод та повітря ТДВ “Перечинським лісохімічним комбінатом”

Як ми повідомляли, мешканці Перечина неодноразово скаржилися на те, що Перечинський лісохімічний комбінат забруднює місцевий потічок небезпечними стічними водами. За цими скаргами у поліції навіть відкрили кримінальне провадження.

В Ужгороді відкрили 43 та 44 міні-скульптурки

Цього тижня місто поповнилося аж двома міні-скульптурками: міні-скульптурою «Роду Другетів» та   видатному американському економісту із закарпатським корінням Фрідману Мілтону.

Знову ллється кров

У нас нові скандали. Якось дуже дивно правоохоронці відразу після повернення Зеленського з Парижа почали розкручувати вбивство журналіста Шеремета. Європейці натякнули Зеленському, що в Україні занадто агресивні націоналісти. Тому й не дивно, що міністр МВС Аваков відразу ж «повісив» убивство Шеремета на націоналістів. Тих, хто воював у АТО, та тих, хто допомагав воїнам.

Новий генплан Ужгорода: Громадськість проти земельного «дерибану»

У середу на засіданні обласної містобудівної ради фахівцями та громадськістю було внесено безліч зауважень щодо змін до генерального плану забудови міста Ужгорода, які пропонуються внести міською радою, а де-факто йдеться про новий генплан.

В Ужгороді на будівництві впав автокран розчавивши два легковика

Подія сталася 18 грудня у Новому районі по вулиці Тлехаса. Тут будують багатоповерховий житловий будинок.

На Мукачівщині скоєно розбійний напад на приватний будинок

У селі Березинка двоє невідомих в камуфляжах та балаклавах проникли вночі до одного з помешкань села Березинка та відібрали у власниці гроші, документи і мобільні телефони.

З наступного року медичні послуги в Ужгороді стануть платними

Не платитимуть лише ті ужгородці, котрі уклали договори із сімейними лікарями і звертатимуться до медзакладів із направленнями. Те саме стосується і громадян тих населених пунктів, які уклали з Ужгородом угоду про відповідний міжбюджетний трансфер. Наразі це – Чопська міська рада та Баранинська ОТГ.

Поліція області розслідує факт умисного вбивства пенсіонера на Іршавщині

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області встановлюють причини та обставини смерті 79-річного жителя села Малий Раковець. За фактом злочину у поліції відкрили кримінальне провадження.

Сім`я ужгородських медиків попросила притулку в країн Європи

Голова сім`ї Валерій Пантьо стверджує, що його родині погрожують, а правоохоронці не лише не реагують, а відверто покривають злочинців. Нагадаємо, що дружина лікаря Вікторія Пантьо виграла конкурс на посаду головного лікаря пологового будинку, але мер Андріїв відхилив результати конкурсу.

На Виноградівщині нетверезий водій збив насмерть велосипедиста

У селі Тисобикень Виноградівського району водій автомобіля «Mercedes Benz ML-class» здійснив наїзд на велосипедиста. Місцевий мешканець   від отриманих травм помер на місці.

Ми не здалися

Цього тижня вся увага українців була прикута до Парижа, де відбулася перша зустріч у Нормандському форматі за участі канцлера Німеччини Меркель, Президента Франції Макрона, а також Президентів України та Росії.

Міністр освіти Новосад: На Закарпатті в школах не викладатимуть мовами нацменшин

Закарпаття відвідала міністр освіти і науки України Ганна Новосад. Серед тем, які піднімалися на зустрічах з освітянами краю, владою та представниками нацменшин, були такі, які стосувалися реформ в освіті в Україні, зокрема створення Нової української школи, введення контрактної системи з директорами, покращення умов навчання та викладання тощо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат