Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6860, 20

Зеленський призначив нових голів райдержадміністрацій   на Закарпатті

Як ми повідомляли, було призначено головою Іршавської РДА Віктора Товстого. Згодом появилося розпорядження про призначення головою Свалявської РДА Романа Тарабія.

Ужгород увійшов у ТОП-10 найбезпечніших міст   в Україні

У темну пору доби найбезпечніше у своєму місті себе відчувають хмельничани. А ось найстрашніше живеться херсонцям. На це вказують дані, отримані під час опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

У Берегові двоє неповнолітніх грабували перехожих

Правоохоронці Берегова розшукали молодиків, які впродовж години вчинили два розбійних напади на місцевих жителів. Із застосуванням ножа неповнолітні розбійники заволоділи особистими речами 40-річної жінки та 16-річного берегівчанина.

Затвердили бюджет: Скільки і на що витратить місто наступного року

У четвер на черговій сесії міськради депутати ухвалили бюджет міста на наступний рік — проект кошторису підтримали 27 депутатів. Заплановано, що бюджет міста становитиме 1,3 мільярда гривень. Бюджет цього року трохи більший — 1,45 млрд.

На Іршавщині автомобіль налетів на автобусну зупинку - загинула 17-річна дівчина

14 грудня близько четвертої години ночі на автодорозі в селі Луково Іршавського району сталася ДТП.

У Берегові нетверезий водій на одній з АЗС збив заправну колонку

На Закарпатті поліцейські виявили 7 п’яних водіїв.

Прокуратура домоглася засудження двох крадіїв

Злочинці з Тячівщини та Хустщини проведуть за гратами 5 та 6 років.

Мер Андріїв вимагатиме від Волошина реконструювати площу Театральну

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що Ужгородська міська рада звернулася до суду з вимогою стягнення коштів з власника історичного комплексу «Корона», передбачених на реконструкцію площі Театральної.

На Іршавщині сварка між сусідами закінчилася вбивством

12 грудня до поліції Іршавщини надійшло повідомлення від лікаря райлікарні про смерть місцевого жителя.

Киянин і два закарпатці незаконно утримували іноземців декілька днів у підвалі

Процесуальним прокурором Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру трьом чоловікам у розбої та незаконному позбавленні волі групи осіб, в тому числі двох малолітніх. Один з підозрюваних – депутат місцевої селищної ради, двоє інших – мешканці Києва і Закарпаття.

Прокуратура перевіряє інформацією про побиття двох чоловіків у міськвідділку поліції

Прокуратурою Закарпатської області зареєстровано кримінальне провадження за інформацією про побиття двох чоловіків співробітниками Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області спільно з іншими сторонніми особами.

Члена ДВК у Завидові покарали на один рік умовно

Учора відбулося судове засідання на якому було визнано член ДВК з села Завидово винною. Жінка отримала покарання у вигляді 1 рік умовно.

Переможцями ювілейного турніру Йожефа Беци стали команди з Баранинців та Верхнього Коропця

Завершився Х Всеукраїнський благодійний турнір з футзалу пам’яті олімпійського чемпіона Йожефа Беци. Змагання проходили в Ужгороді 6—8 грудня. У цьогорічному розіграші прийняло участь 25 колективів: 16 команд U-11 (2009—2010 р.н.) та 9 дорослих аматорських команд.

В Ужгороді на площі Театральній встановили головну ялинку міста

30-річне дерево росло біля будинку на приватному подвір’ї по вулиці Лайоша Кошута.

Голова Закарпатської ОДА посідає останнє місце в рейтингу голів ОДА України (ТАБЛИЦЯ)

Вже традиційно рейтинг голів ОДА в Україні визначається показниками соціально-економічного розвитку регіонів за певний звітний період.

ТЕСТ: Житлова субсидія без порушень (перевірте себе і сусіда)

Що слід пам’ятати одержувачеві житлової субсидії, щоб не опинитися у числі порушників і не втратити право на підтримку від держави?

Угорщина допомагає модернізувати систему водопостачання та очищення стічних вод у Рахові

Конкурсна програма водної галузі Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини відбувається за участю угорських експертів та найсучасніших технологій.

Поліція проводить перевірку факту імовірного розбещення неповнолітніх у Дерцені + ВІДЕО

Працівники Мукачівського відділення поліції проводять ряд необхідних дій для встановлення всіх деталей та обставин про можливе розбещення неповнолітніх у селі Дерцен Мукачівського району.

В Ужгороді затримали банду грабіжників

7 грудня до патрульних надійшло повідомлення про грабіж на вул. Станційній в Ужгороді. Прибувши на місце події, інспектори зустрілися із заявником, який розповів, що група невідомих осіб відібрала в нього гаманець із грошима та банківськими картками.

Біатлон. На Кубку світу в Естерсунді у естафеті наші чоловіки краще виступили за жінок

Ми мали надію на жіночу естафету. Колись саме жіноча естафета давала нам найбільше позитивних емоцій. На жаль, цього разу у нас нічого не вийшло.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат