Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6960, 20

У Тячівській лікарні скоїв самогубство іноземець

Громадянин іноземної держави, який 9 листопада приїхав на Закарпаття, покінчив життя самогубством. Причини вчинку чоловіка встановлює поліція.

На Тячівщині жінка до смерті забила свого співмешканця

17 листопада у селі Грушово на вулиці Туряниці без ознак життя виявлено тіло 54-річного місцевого жителя.

На Виноградівщині та Воловеччині двоє загиблих внаслідок ДТП

У селі Підвиноградів водій Мерседеса зіткнувся з бетонною огорожею - водій та його пасажир - загинули. В іншому випадку поблизу села Біласовиця на автодорозі «Київ-Чоп» водій вантажівки здійснив наїзд на пішохода, який загинув на місці події.

27-річний мукачівець заліз до готелю по водостічній трубі і обікрав іноземку

Слідчий Мукачівського відділу завершив досудове розслідування за фактом крадіжки, у вчиненні якої підозрюється місцевий мешканець.

Житель Берегова у соцмережі намагався розпалити національну ворожнечу між закарпатцями та угорцями

За погодження процесуального прокурора Берегівської місцевої прокуратури слідчими поліції повідомлено про підозру 36-річному місцевому мешканцю в умисному розпалюванні національної ворожнечі та ненависті.

На Мукачівщині у ДТП загинув водій Таврії

Аварія трапилась сьогодні, 17 листопада, близько 11:00 год між населеними пунктами Іванівці-Клячаново Мукачівського району.

У Мукачеві в ДТП загинула жінка

17 листопада близько 01:15 год на лінію «102» надійшло повідомлення про   дорожню пригоду з потерпілими на автошляху «Київ-Чоп», в межах об’їзної дороги м.Мукачева.

Поліція Ужгорода встановлює обставини бійки, в ході якої помер чоловік

Підозрюваного у злочині затримано в порядку статті 208 КПК України. Кримінальне провадження поліція відкрила за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Йдеться про спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

У Мукачеві чоловік потрапив під вантажний потяг

На вул. Київській у Мукачеві вантажний потяг здійснив наїзд на чоловіка. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Середньовічні фрески знайдено на стіні реформатської церкви у Вишкові

Кілька місяців тому на стінах реформатської церкви села Вишково були виявлені середньовічні фрески.

Сергій Ратушняк про страхи і запобіжники щодо ринку землі

Відомий український політик Сергій Ратушняк поділився зі своїм баченням щодо ухваленого Верховною Радою законопроекту про продаж сільськогосподарської землі.

Землю можна буде продавати

Верховна Рада 13 листопада у першому читанні проголосувала за проект Закону № 2178-10 щодо продажу сільськогосподарської землі. Ще до розгляду цього питання в Раді перед будівлею парламенту відбувалися акції протесту.

Медициною Закарпаття керуватиме Єлизавета Біров

Нова влада Закарпаття вирішила нічого не ламати в керівництві обласною медициною. Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко представив нового директора департаменту охорони здоров’я Єлизавету Біров (на фото справа).

Сесія міськради: Відшкодування за перевезення пільговиків, ОСББ та скандальні рішення

На сесії Ужгородської міської ради було гаряче. Вже традиційно містяни активно відстоюють свої позиції про наболіле. Цього разу мешканці ОСББ «Керченське-Ужгород» протестували щодо винесення питання продажу приміщень в будинку, де раніше діяли гуртки для дітей. Також вкотре представники ОСББ «Унгварський» наполягають на реалізації проекту, який виграв конкурс Громадських ініціатив ще у 2016 році.

Мерія подала апеляцію на рішення суду щодо скасування підвищеного тарифу на перевезення пасажирів

Мерія Ужгорода подала апеляцію на рішення суду щодо заборони підвищувати тариф на перевезення у міському транспорті.

Придбаний за 2,4 млн. грн. мерією евакуатор простоює вже рік

Рівно рік тому влада Ужгорода хизувалася придбанням новенького евакуатора, який обійшовся платникам податків у 2,4 млн. грн.

На Виноградівщині у ДТП загинув велосипедист, водій зникла з місця злочину

14 листопада, близько 20:00 у селі Підвиноградів трапилася ДТП зі смертельним наслідком. Про наїзд на велосипедиста, який від отриманих травм помер на місці аварії, до поліції повідомили очевидці події. Натомість, водій з місця пригоди зникла.

На Тячівщині нетверезий водій серйозно травмував пенсіонера-велосипедиста

14 листопада у селі Вонігово водій легковика здійснив наїзд на велосипедиста, якого з місця аварії забрала швидка.

На Закарпатті правоохоронці викрили склад із контрафактним алкоголем

Правоохоронці викрили склад, на якому зберігали різноманітний алкоголь.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат