Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7020, 20

На Ужгородщині чоловік пішов по гриби і помер

4 листопада до рятувальників надійшло повідомлення, що під час збирання грибів у лісовому масиві в районі с. Пацканьово Ужгородського району, заблукав 29-річний місцевий житель (інвалід ІІІ групи).

Чиновниця відділу освіти Мукачівської РДА завдала державі збитків більш ніж на 1 млн. грн

4 листопада працівники відділу розслідування особливого тяжких злочинів ГУНП повідомили про підозру в розтраті майна мукачівці, яка займала керівну посаду відділу освіти Мукачівської районної адміністрації.

На Виноградівщині виявили 270 кілограмів бурштину призначеного для переміщення через кордон

Міжвідомча група виявила 11 мішків «сонячного» каміння, що були підготовлені до переміщення через кордон поза пунктами пропуску.

На пожежах, що сталися у Мукачівському та Рахівському районах, загинули двоє людей

Сьогодні вночі у селі Богдан по вулиці Вайди сталася пожежа у дерев’яному житловому будинку. На час прибуття до місця події площа пожежі складала 65 кв.м. У ході гасіння всередині будинку вогнеборці виявили тіло власника 1939 року народження.

Прикордонники затримали 12 в`єтнамців з маскувальними накидками та імітаторами сліду дикої тварини

3 листопала військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону завадили групі з 12 мігрантів потрапити в Угорщину.

21-річний ужгородець підозрюється у згвалтуванні жінки

2 листопада до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грушевського намагаються зґвалтувати дівчину. Оперативникам, які прибули на місце злочину, 24-річна постраждала повідомила, що на вулиці Челюскінців невідома особа без згоди жінки, застосувавши фізичну силу, вступила з нею у статеві зносини.

Двоє закарпатців загинули у ДТП на Воловеччині та Іршавщині

Минулими вихідними в області сталися дві смертельні автоаварії.

Інтернет-магазин автозапчастин підозрюють в ухиленні від сплати податків та митних платежів

Великі партії товарів провозилися через пункти пропуску Закарпатської митниці ДФС, попередньо подрібнені на такі, що не підлягають декларуванню та провозяться без сплати необхідних мит, нібито для особистих потреб громадян.

У поліції Закарпаття новий керівник

Начальником Головного управління Національної поліції в Закарпатській області став полковник поліції Олександр Канцідайло.

Закарпатець вимагав 8 тис долларів за неіснуючий борг

Мешканець Виноградова вимагав від потерпілого повернути йому 8000 дол. вигаданих відсотків за борг, який йому був сплачений задовго до цього.

Нардепи та повії

Зазвичай кажуть: «Нардепи-повії». Для цього є багато підстав. Зараз Верховна Рада у нас найнепрофесійніша за всю історію новітньої України. Артисти, клоуни, фотографи, спортсмени. Всі, хто завгодно. І дуже мало тих, хто знається на юриспруденції, економіці чи геополітиці. Голосують нардепи за командою і мало хто поглиблено вивчає, за що він голосує.

Дифтерія: Як перевірити, чи потрібно вам робити щеплення

Останнім часом Ужгород опинився в центрі уваги всієї України. У нас 10 років не було виявлено жодного випадку захворювання на дифтерію, аж раптом із ознаками дифтерії госпіталізували аж 15 чоловік.

Регулярний авіарейс Ужгород—Київ—Ужгород зупинено   на невизначений час

Причина — початок осінньої навігації. Візуальні заходи на посадку через погану погоду — неможливі.

Як ужгородська мерія використовує бюджет?

Відбулася гаряча сесія міськради.

На Ужгородщині легковик влетів у трактор, водій загинув

31 жовтня у селі Сюрте Ужгородського району водій автомобіля «Opel Astra» зіткнувся з трактором. Внаслідок ДТП, водій помер на місці події, а його 12-річний пасажир отримав забої та доставлений до медичного закладу.

Ситуація із захворюваністю на дифтерію в Ужгороді стабілізувалася

«За останні 8 днів в Ужгороді нових звернень щодо підозр на захворювання дифтерією не було. Це не свідчить, що спалах повністю локалізовано, але маємо надію (якщо брати до уваги інкубаційний період цієї хвороби до 10 днів), що ця тенденція збережеться й надалі», – інформує начальник управління охорони здоров’я Ужгородської міської ради Василь Решетар.

В Мукачеві викрали авто разом з людиною

30 жовтня на спецлінію поліції 102 зателефонував чоловік і повідомив, що невідомі особи викрали його автомобіль та сина, який перебував у ньому.

На Рахівщині згорів житловий будинок місцевої греко-католицької громади

29 жовтня пожежа охопила триповерховий житловий будинок в селі Богдан, що належить місцевій греко-католицькій громаді. Тут проживала родина місцевого священика.

Поліція Ужгородщини розкрила розбійний напад на іноземця

27 жовтня до поліції надійшло   повідомлення від лікаря про госпіталізацію до лікарні 28-річного іноземця з тілесними ушкодженнями. Чоловіка було поміщено до реанімації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат