Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7040, 20

У вагоні з рудою виявлено 950 пачок цигарок

29 жовтня 2019 року, працівники Закарпатської митниці ДФС на митному посту «Павлово» виявили 950 пачок цигарок у вантажному потязі, який прямував до Словаччини.

Переможцями обласних чемпіонатів з футболу стали "Севлюш" та "Колос" (І)

Закінчився Чемпіонат Закарпаття з футболу сезону 2019.

В Ужгороді сталася ДТП за участі ужгородського судді

Мерседес судді Ужгородського міськрайонного суду зіштовхнувся з Рено.

Смертельні ДТП у Міжгір

За минулу добу в автоаваріях загинули двоє людей.

Свалявський «хімічний кит» «Сольва» — потужний хімзавод на Закарпатті у ХХ столітті

Із вливанням в економіку нашого краю іноземного капіталу наприкінці ХІХ— початку ХХ століть тут, і зокрема в Сваляві, поступово розпочалося формування хімічної промисловості, яка в подальшому стала самостійною галуззю капіталістичного, а за радянської доби — соціалістичного господарювання.

В історичній будівлі театру ляльок хочуть незаконно облаштувати громадську вбиральню

У газеті «Новини Закарпаття» № 42 від 19 жовтня 2019 року з’явилася інформація від Комунальної установи «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської обласної ради, надрукована найдрібнішим кеглем. Це — список об’єктів, які ця установа має намір передати в оренду та оголошує у зв’язку з цим вивчення попиту на право оренди.

Дифтерійна паніка

Вже понад 10 років на Закарпатті не виявляли такого небезпечного захворювання, як дифтерія. І раптом в Ужгороді зчинилася паніка. Станом на четвер із ознаками дифтерії вже було госпіталізовано 15 людей.

Екс-голова Закарпатської ОДА Москаль отримав орден від Угорщини

Колишньому голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю вручили орден «За військові та державні заслуги», який є найвищою нагородою в Угорщині. Орден Москалю вручив Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Іштван Ійдярто.

Мер Ужгорода знову не з’явився на судове засідання по справі   розтрати бюджетних коштів

У понеділок в Ужгородському міськрайонному суді мало відбутися засідання суду щодо розтрати 6,5 млн. бюджетних коштів при реконструкції комплексу «Совине гніздо».

Як простежити рух автобусів в Ужгороді?

Графік маршрутних автобусів Ужгорода включений до загальноукраїнської інтернет-мережі Rozklad.in.ua. Тепер рух маршрутних автобусів Ужгорода можна простежити в інтернеті ще за однією програмою.

На Хустщині чоловік вистрелив у жінку, після чого покінчив життя самогубством

25 жовтня, о 6-й годині ранку,   до чергової частини Хустського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них із вогнепальним пораненням тазу доставлено 36-річну місцеву жительку.

Судитимуть підозрюваного у вбивстві, який чотири дні переховував труп у ванній кімнаті

Мукачівською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який підозрюється в умисному вбивстві 65-річного мукачівця.

На Іршавщині чоловік зарізав свого односельця

У селі Загаття Іршавського району під час конфлікту 53-річний місцевий мешканець наніс ножове поранення своєму 57-річному односельцю. Від отриманих травм чоловік помер.

В Мукачеві син з батьком пограбували жителя Миколаївщини

Сьогодні вночі на залізничному вокзалі у Мукачеві сталося пограбування 36-річного жителя міста Первомайськ.

В Мукачеві у ДТП загинув мотоцикліст

На вулиці Ужгородській при в’їзді у місто Мукачево   водій автомобіля «Skoda Octavia» не надала перевагу у русі мотоциклісту та здійснила наїзд на нього. Внаслідок удару,   потерпілий помер у лікарні. Жінку-водія взяли під   варту.

Закарпатські митники вилучили в українця 55 автомобільних шин

В зоні митного контролю митного посту «Ужгород» припинено незаконне ввезення на територію України автомобільних шин бувших у використанні.

Посадовця ДСНС засуджено за хабарництво на 5 років з конфіскацією майна

Вироком Ужгородського міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі з трьохрічним позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах та посади, пов’язані із в виконанням функцій представника влади та із конфіскацією всього належного йому майна.

121 студента УжНУ відправили здавати аналізи на дифтерію

В Ужгороді стався спалах дифтерії. Першими захворіли студенти УжНУ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат