Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6980, 20

На Іршавщині у ДТП загинули двоє людей

Внаслідок зіткнення двох автомобілів, «Audi» та «Fiat Scudo», двоє осіб загинуло, ще п’ятеро госпіталізовані до районної лікарні.

Піджаки заблокували КПП Тиса

12 листопада через пункт пропуску «Тиса» майже одночасно до України в’їхали мікроавтобуси та легкові автомобілі, які перевозили більше 400 пасажирів з товаром.

Хустянин, який викрав юнака та його автомобіль, перебуватиме під вартою без можливості сплати застав

Хустським райсудом взято під варту на 60 діб 25-річного мешканця Хуста, який підозрюється у незаконному викраденні юнака та його автомобіля.

У Мукачеві під час гасіння пожежі в підвалі багатоповерхівки врятовано двох безхатьків

12 листопада о 21:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку, що на вул. Підгорянській у м. Мукачево.

У Дубовому неповнолітні циганки пограбували 58-річного чоловіка

Працівники сектору кримінальної поліції розшукали двох неповнолітніх мешканок смт. Дубове, які підозрюються в пограбуванні односельця.

Прокуратура довела провину судді Хустського райсуду - посадовець брав хабарі

Суддя підозрювався у отриманні 10 тис грн неправомірної вигоди. За вказані кошти, суддя погодився розглянути на користь заявника цивільну справу про стягнення 130 тис грн боргу з іншої особи.

Посадовці управління водного господарства незаконно видобували піщано-гравійні суміші

Посадовці Тячівського міжрайонного управління водного господарства у змові із місцевими приватними підприємцями організували незаконний видобуток та подальшу реалізацію піщано-гравійної суміші на території Тячівщини.

Ужгородські патрульні допомогли козулі

Сьогодні близько опівночі патрульні 4-ої роти та роти ТОР помітили, як на вулиці Доманинській на проїжджій частині лежала поранена козуля.

В Ужгород автомобіль БМВ влетів у парковку (ВІДЕО)

10 листопада, близько 12-ї години, ужгородські патрульні виявили автопригоду без травмованих на вулиці О. Кошового.

У Хусті викрали чоловіка й відібрали його автомобіль

Правоохоронці Хустщини відкрили кримінальні провадження за фактом злочинних дій мешканця райцентру. Чоловік підозрюється у викраденні 19-річного хустянина та заволодінням автомобілем потерпілого. Підозрюваного затримали.

Від знищення Мукачівську бібліотеку врятувала сигналізація

Ввечері 9 листопада до рятувальників надійшов виклик від поліції охорони. Правоохоронці повідомили, що горять вхідні двері центральної районної бібліотеки, що розташована на вулиці Університетській.

Для міста він став легендою і слава про нього вийшла за межі краю

До 100-річчя від дня народження славного ужгородця — Дмитра Снігурського.

Станція переливання крові потребує донорів усіх груп

На станції переливання крові б’ють на сполох: донорів усіх груп не вистачає. Хтось боїться, хтось приходить одноразово, аби допомогти родичам, хтось не знає протипоказань та всієї процедури.

Підприємцю відмовили у облаштуванні громадської вбиральні у ляльковому театрі

Ми писали про скандальні плани підприємців облаштувати в частині лялькового театру з боку площі Фенцика громадський туалет. Цього тижня заяву на оренду частини лялькового театру для облаштування там громадського туалету — відхилили.

СБУ пояснила, чому проводила обшуки в кабінеті заступника мера Ужгорода: Земельні махінації

Справа стосується 2014 року. Служба безпеки України повідомила про причини обшуку в кабінеті заступника мера Ужгорода Василя Гомоная.

У Верховній Раді озвучили схему контрабанди через Закарпаття і назвали прізвище організатора

Цієї середи відбулося засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради, на якому виступив нардеп Олександр Сова.

Четверо нардепів від Закарпаття отримали компенсацію за проживання в Києві

У Верховній Раді оприлюднили список нардепів, які отримали компенсацію за оренду житла або проживання у готелі   Києва. Всього компенсацію за проживання в Києві в жовтні отримали 120 депутатів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат