БЕБ упередило неефективне використання 2 млн грн бюджетних коштів під час ремонту даху ліцею

11.06.2024 18:57 СОЦІО

Фахівці Територіального управління БЕБ у Закарпатській області під час аналізу тендеру на ремонт одного з корпусів ліцею виявили ризики, які могли призвести до невиконання робіт.

Тендером було передбачено капітальний ремонт даху одного з корпусів навчального закладу. Вартість запланованих робіт – майже 2 млн грн.

Аналітики Теруправління встановили, що замовник визнав переможцем закупівлі товариство, яке не відповідало вимогам тендеру.

Зокрема у компанії були відсутні працівники відповідної кваліфікації, вони не мали необхідних знань та не могли виконувати будівельні роботи.

Аналітики БЕБ скерували рекомендаційний лист про виявлені ризики замовнику. За результатами його розгляду ліцей провів перевірку та скасував рішення про визнання переможця у тендерній закупівлі.

Таким чином аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області упередили неефективне використання 2 млн грн бюджетних коштів.

керівництво області відзначило нагородами, грошовими преміями переможців і лауреатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат