Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6900, 20

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно підозрюваного у вбивстві та хуліганстві

Процесуальним прокурором Хустської місцевої прокуратури затверджено обвинувальний акт стосовно 30-річного мешканця села Драгово Хустського району, який підозрюється в умисному вбивстві, вчиненому з хуліганських мотивів та хуліганстві.

Поліція розслідує вбивство з корисливих мотивів

Правоохоронці встановлюють обставини вбивства жінки у селі Бакош Берегівського району.

Поліція затримала організовану злочинну групу, яка займалася збутом наркотиків на Мукачівщині

29 листопада правоохоронці викрили учасників організованої злочинної групи в складі п’ятьох жителів Мукачева, які займалися розповсюдженням наркотиків на території міста та району.

Вийшла книга про село, в якому народився Ерделі

Книга «Якби стежки заговорили. Климовицькі перекази та легенди» Наталії Шаленик та Віталії Лендел побачила світ в ужгородському видавництві «Патент». Видання про минуле і сьогодення села Климовиця Іршавського району з переказами та легендами старожилів, про талановитих людей, красу навколишньої природи пропонується у вигляді путівника.

Який Донбас нам хочуть повернути

Україна на порозі підписання угод, які нібито мають нормалізувати ситуацію на Донбасі. Нам підсовують якісь незрозумілі формули Штайнмайєра, якісь Мінські та Нормандські формати. І вже повністю нівелюється те, що наші території були грубо загарбані, було вбито 13 тисяч наших воїнів і десятки тисяч поранено. І чомусь ніхто вже не говорить про те, що це була окупація, а тому вирішення має бути однозначне — повернути території без будь-яких умов.

Міна сповільненої дії

Депутати-навпаки все-таки перейменували вулицю Мейсароша на Кашшая, а вулицю Кашшая на Мейсароша.

Тестування автобусів ЗАЗ в Ужгороді: Крім переваг пасажири   побачили й недоліки

Як повідомило видання 0312, 27 листопада в Ужгороді протестували ЗАЗ-А10 — низькопідлоговий автобус довжиною 8,2 м, що вміщує загалом 60 пасажирів, має 24 сидячі місця, зокрема і для людини на візку та маломобільних осіб.

Скейт-парк, соціальна майстерня та дитячий майданчик...

Визначено переможців бюджету громадської ініціативи в Ужгороді.

Невідомі вже тричі підпалювали дитячий будинок у Батьові

Як повідомляє видання Prozak.info, до редакції звернулася співробітниця Батьовського дитячого будинку, яка розповіла, що за останній час у цьому дитбудинку вже втретє стається пожежа, і всі пожежі, на її думку, є підпалами. Всі три рази загоряння ставалися на першому поверсі й вночі.

Тротуари біля базару «Білочка» в Ужгороді заблоковані торговцями

Пішоходам фактично неможливо пройти вулицею Белінського. На тротуарах йде торгівля. Муніципальна поліція не реагує.

Виборчі злочини у Закарпатті: 14 членів ДВК уже постали перед судом. Подальше слідство триває

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими Нацполіції в області завершено досудове розслідування у 13 епізодах про порушення виборчого законодавства членами ДВК 69 виборчого округу під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України. Мова йде про ряд сіл Мукачівського та Іршавського районів.

На Хустщині під час сімейної сварки жінка вдарила сокирою чоловіка

29 листопада, близько опівночі в Хустський відділ поліції надійшло повідомлення про скоєння вбивства. Житель села Нижнє Селище повідомив про те, що його сусідка вбила під час сімейної сварки свого чоловіка.

Біатлон: Перші великі старти сезону

Учора відбувся перший етап Кубка Світу в Естерсунді, у   змішаних естафетах.

Поліція Ужгорода встановлює обставини інциденту з побиттям правоохоронцями велосипедиста

Керівництво Головного   управління Нацполіції Закарпатської області ініціювало перевірку за фактом   імовірного   конфлікту між двома працівниками   поліції та ужгородцем. До встановлення обставин події залучено працівників інспекції з особового складу ГУНП та   Департаменту внутрішньої безпеки

Через Ужгородську митниці намагалися вивести партію героїну

Державна прикордонна служба України продовжує активні заходи з протидії переміщенню через кордон заборонених предметів та речовин, в тому числі незаконному обігу наркотичних засобів.

Правоохоронці припинили діяльність банди рекетирів у Закарпатті

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо групи осіб, які вимагали гроші у місцевих приватних підприємців, а коли ті відмовлялись платити – знищували їх майно.

Інформація щодо захоплення адмінбудівлі на площі Народній в Ужгороді не відповідає дійсності

Сьогодні було виконано рішення суду щодо звільнення будівлі, яку раніше займала профспілкова організація краю. Порушень публічної безпеки не допущено.

Суд повернув ужгородцям землю, яку міськрада незаконно передала у приватну власність

Рішенням Ужгородського міськрайонного суду задоволено позовну заяву заступника керівника Ужгородської місцевої прокуратури, подану в інтересах держави до Ужгородської міської ради та чотирьох місцевих мешканців.

Поліція затримала мукачівця, який з гранатомету обстріляв магазин на Тячівщині

Чоловіка причетного до умисного пошкодження майна шляхом вибуху взято під варту. Поліція продовжує досудове розслідування справи.

У Хусті горіла багатоповерхівка

Двоє людей врятовано, 13 евакуйовано. Постраждалих немає.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат