Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6820, 20

На Іршавщині відморозки жорстоко вбили свого односельця

У поліцію Іршавщини надійшло повідомлення від медиків про те, що в селі Кушниця вони констатували смерть чоловіка.

На Ужгородщині стався розбійний напад на склад

6 січня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 41-річного чоловіка про розбійний напад на охоронця у складському приміщенні, що розташоване у селі Розівка.

Церковний календар на 2020 рік

Пропонуємо ознайомитися з молитвами, постами, загальницями, а також календарем релігійних подій.

Нардеп із Ужгорода Нестор Шуфрич виявився вбивцею рідкісних тварин

У соцмережах поширюються фотографії, на яких зображений народний депутат Верховної Ради Нестор Шуфрич разом із убитими ним тваринами Фотографії поширюють зоозахисники.

У Перечині внаслідок вибуху газоповітряної суміші в літній кухні, травмувався 27 річний житель

2 січня о 09:07 до рятувальників надійшло повідомлення про вибух газоповітряної суміші з подальшим загоранням господарської будівлі на вул. Першотравненва у м. Перечин.

Шахрай виманив від жителів Іршавщини майже 9 млн гривень

Під приводом купівлі-продажу криптовалюти житель села Великий Раковець Іршавського району ошукав довірливих знайомих на майже дев’ять мільйонів гривень і привласнив їх. Поліція затримала шахрая, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Голова селищної ради привласнив мільйон гривень під час ремонту доріг

Керівник органу місцевого самоврядування, у змові з директором приватного підприємства, організували схему розкрадання бюджетних коштів, виділених для ремонту місцевих доріг.

На Мукачівщині побили поліцейських, які приїхали на виклик

Під час опрацювання виклику про крадіжку з приватного будинку у селі Обава Мукачівського району двоє місцевих жителів нанесли тілесні ушкодження працівникам групи реагування патрульної   поліції. Чоловіків віком 23 та 58 років затримано у порядку ст.208 КПК України. Правоохоронців доставлено до районної лікарні.

Мукачево запрошує на найбільший винний фестиваль країни «Червене вино"!

Фестиваль проводиться з 9-го по 14 січня 2020 року в Мукачеві, в Парку Центральний (колишня назва - Парк Перемоги).

Керівник управління Ужгородської міської ради підозрюється у отриманні 20 тис грн хабара

Посадовець отримав від приватного підприємця 20 тис грн неправомірної вигоди   за підписання актів виконаних робіт. Вказані документи мали "підтвердити" обсяг виконаних робіт, який не відповідав реальному.

1 січня в Ужгородському пологовому будинку народилося 9 немовлят

Першою на світ з’явилася дівчинка – о 10.15, із села Кам’яниця Ужгородського району.

Поліція Мукачева розслідує підпал крамниці

У Мукачеві вночі невідомі особи скоїли підпал кафе, розташованого в орендованому приміщенні на вул. Ілони Зріні. Зловмисників розшукує поліція.

Прощай, брате…

Це сталося на самісінький празник Святого Миколая, коли всі радіють-тішаться подарункам.

В Ужгороді скасували мораторій на виділення землі

Формальною причиною скасування мораторію стало звернення місцевого мешканця Петра Ілліча Дудка на урядову лінію ще у серпні цього року.

Для відновлення роботи аеропорту «Ужгород» виконані всі умови — Украерорух

Тривалий час вирішується питання про відновлення повноцінної роботи аеропорту Ужгород, і в той же час обговорюють реконструкцію аеропорту в Мукачеві. Для того, щоб авіакомпанії могли повноцінно використовувати аеропорт «Ужгород» у Закарпатській області, залишилося підписати договір зі Словацькою Республікою.

У Львові померла знаменита українська піаністка родом   із Закарпаття Етелла Чуприк

Етелла Чуприк померла у віці 55 років. Про смерть відомої піаністки повідомили у Львівській національній музичній академії імені Лисенка, де Етелла Чуприк була викладачем.

Якими будуть дві двадцятки

На порозі 2020 рік. І знову це буде рік надій. Ну тепер хоч є підстави — прийшла нова влада. Але попри обіцянки «Cлуги народу» швидко подолати корупцію і вивести країну з економічної кризи, ці процеси в Україні загальмували. Більше того, серед «нових» також є чимало корупціонерів.

У ході скоординованої спецоперації силовиків на Закарпатті припинено роботу мережі нелегальних АЗС

Сьогодні, 28 грудня, проведено санкціоновані слідчі дії на 33 автозаправних станціях, які, за попередньою інформацією, функціонували без відповідної дозвільної документації.

В одному з кафе Мукачева молодики побили відвідувачів (Відео)

Поліцейські Мукачівського відділу розпочали перевірку за фактом неправомірних дій групи осіб, які вчинили бійку у одній із кав‘ярень міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат