Словацька компанія готова долучитися до будівництва реабілітаційного центру 4.5.0 в Ужгороді

28.06.2024 19:49 ПОДІЇ

Словацькі бізнесмени готові доєднатися до будівництва реабілітаційного центру для військових в Ужгороді. Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.

Сьогодні в обласній раді відбулася робоча зустріч із представниками компанії SEZ Krompachy. Очолив словацьку делегацію радник уповноваженого з прав дітей Словаччини, амбасадор Закарпаття Едуард Бураш. Словацькі бізнесмени висловили готовність долучитися до будівництва сучасного реабілітаційного центру 4.5.0 в Ужгороді.

Начальник управління з питань організаційного забезпечення діяльності ради, міжнародних та регіональних зв’язків обласної ради Тарас Гайдук окреслив етапи реалізації зазначеного проєкту, який передбачає глибоку реновацію будівлі колишньої лікарні. Зокрема, її буде добудовано та реконструйовано відповідно до найновіших стандартів, щоб пацієнт, який буде перебувати тут на реабілітації, відчував себе максимально комфортно. Він закликав підприємців допомогти з електротехнічним обладнанням для Центру та обґрунтував можливості такої співпраці.

Керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Володимир Гнатківський подякував меценатам за підтримку у такий важкий для нашої країни час та запевнив у підтримці з реалізації спільних ініціатив.

Участь у зустрічі узяли: генеральний директор компанії SEZ Krompachy Йозеф Дороцак, представники компанії Їржі Адамек та Ян Габонай,   представник МЗС у м. Ужгрод Михайло Дзихор та ін.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат