Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6880, 20

Що будують на БАМі в Ужгороді?

Активні роботи на одній з найвищих локацій обласного центру почалися кілька місяців тому. Майже два роки будівництво на цій ділянці було замороженим. І ось у другій половині 2019-го на територію новобудови на вулиці Університетській повернулися робітники та техніка.

Як уникнути приниження

Цього тижня окупанти на фронті вбили двох українських бойових спецпризначенців. Там стріляють щодня. Там нас ненавидять, а Путіну довіряють більше, ніж Зеленському. Там ходять на волі ті, хто знищував українських патріотів. А нам потрібно з ними якось примиритися. Бо президент пообіцяв мир.

Презентували проект бюджету Ужгорода

Мільярд 300 мільйонів гривень — таку суму заклали до проекту бюджету Ужгорода на 2020 рік. Про це у середу повідомив міський голова Богдан Андріїв. 12 грудня має відбутися голосування.

На Тячівщині згорів магазин будматеріалів

7 грудня до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в магазині будівельних матеріалів, що на вул.Головній в смт Буштино Тячівського району.

В Ужгороді циган пограбував журналіста, застосувавши балончик з газом

Під час моніторингу мережі Інтернет працівник чергової частини Ужгородського відділу поліції виявила публікацію, в якій йдеться про грабіж в обласному центрі на площі Корятовича.

На Хустщині вихователька дитсадка виявилася хворою на туберкульоз

Останнім часом   жінка помітно схудла, виявилося, що у неї підвищений цукор у крові. Після аналізів, у місцевій амбулаторії вона дізналася про захворювання на туберкульоз. Наразі діагноз уточнюють в Ужгородському тубдиспансері. Садочок закрили на карантин для дезінфекції приміщення.

Вийшла книга про історію гандболу на Закарпатті

У вівторок, 10 грудня, о 15. 00 у прес-центрі ОДА (пл. Народна, 4, 2–ий поверх) відбудеться презентація книги «Закарпатський гандбол від витоків до Олімпу». Перед нею о 14.50 огляд стенду «ГК «Карпати» Ужгород — 50» та 125–річчя закарпатського футболу — фойє ОДА.

Біатлон. Юлія Джима здобула срібло на етапі Кубка світу в Естерсунді

Це була перша гонка Юлії Джими на КС в цьому сезоні і ми всі дуже хотіли побачити її. Сподівалися на хороший результат, бо знаємо цю спортсменку з характером та працелюбністю. Юля не підвела.

На Іршавщині для політичного піару використовують лікарню

Сьогодні на Іршавщині люди перекрили автомобільну трасу Мукачево-Рогатин. Це була попереджувальна акція протесту проти ймовірного закриття Іршавської районної лікарні.

6—8 грудня в Ужгороді відбудеться Х ювілейний футзальний турнір пам`яті Йожефа Беци

Змагання проходитимуть в ужгородському СК "Юнсіть". Турнір є благодійним, але вхід для глядачів буде вільний.

Загинув свідок у справі про хабарництво заступника мера Ужгорода

Суд відмовляється брати до уваги його колишні свідчення.

Упродовж доби закарпатські вогнеборці тричі ліквідовували пожежі в житлових будинках

Упродовж минулої доби на території області виникло п'ять пожеж. У трьох випадках горіли житлові будинки.

Затверджено обвинувальний акт стосовно слідчого-хабарника з Берегівського відділення поліції

Процесуальним прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено обвинувальний акт стосовно слідчого Берегівського відділення поліції ГУНП в Закарпатській області, якого затримано при отриманні 3200 грн неправомірної вигоди.

На Мукачівщині легковик влетів у автокран - загинула жінка

2 грудня на автодорозі «Мукачево - Рогатин», поблизу села Верхній Коропець, трапилася дорожньо-транспортна пригода.

У Мукачеві двоє грабіжників у масках напали на місцеву підприємницю

У Мукачеві двоє чоловіків пограбували 29-річну жінку. У потерпілої відібрали сумку з цінними речами. Нападників розшукує поліція.

Так тримати, віце-сержанте Ястринський!

6 грудня -День Збройних сил України. Пропонуємо Вашій увазі нарис про вихованця   «Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут» віце-сержанта Олександра   Ястринського - звичайного юнака із Закарпаття, який своє майбутнє вирішив повязати з військовою нивою. Стати захисником своєї держави - мрія, яка на сьогодні для нього втілюється в життя.

За минулі вихідні в області сталося шість пожеж

Чотири рази рятувальники виїжджали на гасіння пожеж у житлових будинках. Одного разу горів гараж, а одного - автомобіль.

Прокуратура погодила підозру водію, який перевищивши швидкість наїхав на двох пішоходів

Процесуальним прокурором Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру мешканцю Великоберезнянщини, який 27 жовтня 2019 року порушивши правила дорожнього руху допустив наїзд на двох пішоходів.

KRA'GAS сприяє розвитку культурної спадщини Карпатського Єврорегіону

Жовтень 2019 року став місяцем, коли Торгово-промислова палата Марамуреш (Румунія) у ролі головного бенефіціара розпочала реалізацію нового проекту, який зосереджується на просуванні ремесел та гастрономії в Карпатському єврорегіоні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат