На Закарпатті троє неповнолітніх намагалися переправили групу чоловіків в Угорщину

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України 21.06.2024 12:52 КРИМІНАЛ

Прикордонний наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону припинив спробу переправлення через кордон групи з восьми чоловіків з різних регіонів України.

Завдяки інформації наданій оперативниками загону, за 450 метрів до кордону військовослужбовці зупинили автомобіль «Мерседес Віто», у якому окрім водія, жителя Закарпаття, перебували 8 пасажирів – двоє з них закарпатці, двоє – жителі Полтавщини, двоє – Київщини та ще двоє з Харківської і Львівської областей.

Усі чоловіки планували незаконно потрапити в Угорщину. Скориставшись послугами переправників, кожен із них заплатив від 8 до 11 тисяч доларів США.

У результаті подальших пошукових заходів, поблизу кордону, у чагарнику на березі Тиси прикордонники виявили трьох неповнолітніх хлопців з гумовим човном. Підлітки зізналися, що чекали на «клієнтів», яким мали віддати плавзасіб та показати, де знаходиться кордон.

Стосовно усіх затриманих складено протоколи про вчинені ними адмінправопорушення. Справи скеровано до суду.

Наразі оперативники загону ретельно вивчають деталі організації незаконного переправлення осіб через державний кордон та встановлюють коло причетних осіб.

Щодо виявлення у діях водія ознак злочину передбаченого ст. 332 ККУ прикордонники направили повідомлення співробітникам Нацполіції.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат