Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7140, 20

Один з відпущених під заставу наркоторгвіців є родичем судді

У попередній публікації ми повідомляли, що суддя Малюк випустив під заставу сімох наркоторговців, яких напередодні затримали силовики.

Суддя Малюк вже випустив сімох наркоторгівців

Cуддя Віталій Малюк (на фото) випустив 6 наркоторговців із числа тих 9-ти, яких затримали в ході спецоперації силовиків.

Uzhhorod Half Marathon 2019: Які маршрути чекають на ужгородців

29 вересня відбудеться справжнє свято бігу — Ужгородський півмарафон.

В Ужгороді розповіли про безоплатну правову допомогу і навели приклади

Учасники прес-конференції, яка відбулася у Прес-клубі, озвучили історії людей, які боролися з несправедливими рішеннями банків.

Василь Петьовка носить годинник, який коштує як нове авто

Позафракційний нардеп від Закарпаття носить наручний годинник вартістю 15 тис. доларів.

У Карпатах пройде триденний фестиваль активного відпочинку

25-27 жовтня 2019 року в урочищі Занівка (село Чумальово, Тячівський район) відбудеться традиційний фестиваль активного відпочинку “Не межа Fest”! Цього разу він матиме благодійну складову.

Першим чемпіоном України з довгих нардів став ужгородець

Ужгородець Роман Павлишин у фінальному двобої здобув першу історичну перемогу на офіційному Чемпіонаті України з довгих нардів. Роберт Балян з Одеси виборов срібну нагороду. Коло призерів закрив також ужгородець — Закір Геюшев. Турнір відбувся 14-15 вересня в Ужгороді на пл. Петефі за ініціативи Федерації нард Закарпаття та Всеукраїнської федерації нард.

На Міжгірщині згоріла пилорама, а на Тячівщині - столярний цех

Вночі 18-го вересня сталася пожежа в дерев’яній споруді пилорами у селі Сойми, що у Міжгірському районі.

Під час незаконного перетину кордону затримано француза, який велосипедом їхав до Києва

Ввечері 17 вересня у залізничному пункті пропуску «Чоп (Страж)» затримано 21-річного громадянина Франції, який поза контролем перетнув державний кордон зі Словаччини в Україну.

Поліція перевіряє інформацію побиття та катування в Ужгородському відділі поліції

У Головному управлінні Нацполіції ініційовано службове розстеження. Правоохоронці перевіряють інформацію, яку розповсюдили громадські активісти, зокрема Олександр Пересоляк, про нібито незаконне затримання двох осіб в Ужгородському відділі поліції.

«Пологові війни»

В Ужгороді триває протистояння навколо пологового будинку. У середу медики пологового вийшли на мітинг до міської ради з вимогами призначити керівником закладу переможницю конкурсу Вікторію Пантьо та закликали ужгородців виступити проти незаконних рішень міської влади. Проте ні міський голова, ні жоден представник міської влади до людей не вийшли. Медики кажуть, що і надалі відстоюватимуть свою позицію у правовому полі.

Термін на розміщення сітілайтів у центрі міста закінчився

Дозвіл на розміщення сітілайтів спливає 10 жовтня — нагадав у соцмережі журналіст Віталій Глагола. Виконком зобов’язаний його не продовжувати, а сітілайти — демонтувати.

Втрачене місто

Цими днями Ужгород відзначає день народження. Історики нарахували йому 1126 років. Цього ж року відзначається 100 років назві Ужгород. Про його історичну назву, якій понад тисячу років, чомусь ніхто не згадує. Бо чомусь це було пов’язано з політикою.

За фактом отруєння школярів у Мукачеві поліція відкрила кримінальне провадження

Поліція Мукачева розпочала   розслідування обставин отруєння сімох школярів школи №10 (на фото). Наразі встановлюються всі обставини інциденту, призначено експертизи. Кримінальне провадження відкрили за статтею «хуліганство».

Голові Закарпатської ОДА затвердили двох заступників. Гайдай не пройшов

Кабінет Міністрів затвердив двох заступників голови Закарпатської облдержадміністрації. Заступниками Ігоря Бондаренка стали Ольга Травіна та Олексій Гетьманенко.

Чергова атака рекетирів на підприємців у Мукачеві: Підпалено двері ювелірного магазину

У Мукачеві стався підпал ювелірного магазину. Рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вулиці Возз’єднання по першій годині ночі з 7-го на 8 вересня. На місце пожежі виїхали дві бригади рятувальників і оперативно погасили вогонь. Вогнем пошкоджено алюмінієві жалюзі та двері.

Китайці хочуть інвестувати у переробку деревини на Закарпатті, енергетику та туризм

11 вересня Ужгород відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол КНР пан Ду Вей. Цими днями відзначали 70-річчя створення Китайської Народної Республіки, а в Ужгороді проходили Дні Китаю.

На Мукачівщині викрали Мерседес прямо із автозаправки

Учора, 11 вересня, о 22:00 до чергової частини Мукачівського районного   відділення поліції   надійшло повідомлення про викрадення автомобіля марки «Mercedes-Benz». Авто викрали з території   АЗС, що у селі Павшино.

На Рахівщині нетверезий водій скоїв ДТП і втік з місця пригоди

У селі Луги учора ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації зачепив припарковану на узбіччі «Тоyоtа Camry». Поліцію викликав сам потерпілий, а водій-винуватець намагався втекти з місця пригоди. Його затримали працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення, прибувши на місце пригоди.

Прокуратура оскаржила рішення суду, щодо злочинця, який скоїв крадіжки з проникненням

Прокуратура Закарпатської області оскаржила вирок Тячівського районного суду стосовно 22-річного мешканця с. Руське Поле Тячівського району.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат