Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7160, 20

Судитимуть чоловіка, що під час виборів намагався винести із дільниці бюлетень

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Рахова, який під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України спробував винести бюлетені для голосування за межі виборчої дільниці.

Бондаренко звільнив Гайдая з посади радника голови Закарпатської ОДА

9 вересня Сергій Гайдай (на фото) звільнений із посади радника патронатної служби апарату Закарпатської обласної державної адміністрації.

В Ужгороді облили зеленкою пам`ятник загиблим захисникам України

Ужгородські слідчі розпочали розслідування за фактом злочину, що трапився в обласному центрі Закарпаття – наруги над пам’ятником загиблим захисникам України.

У ДТП на Мукачівщині постраждало 7 осіб, загинув водій

На автодорозі Київ-Чоп в Мукачівському районі водій автомобіля «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем. Винуватець ДТП   від   отриманих   травм загинув, ще 6 осіб травмовано, серед яких вагітна жінка та 3-річна дитина. Поліція розпочала за фактом автопригоди слідство.

Жительку Ракошина підозрюють у вбивстві свого чоловіка

8 вересня до поліції надійшло повідомлення від мешканки села Ракошино Мукачівського району про те, що вона виявила в будинку труп свого чоловіка.

Ужгородку підозрюють у вбивстві чоловіка

7 вересня медики швидкої допомоги повідомили поліцію про те, що ними констатовано смерть 49-річного жителя Ужгорода з явними тілесними ушкодженнями.

Від лікувальних ям до сучасних лікувально-санаторних комплексів

На підставі документальних свідчень та особисто побаченого тривалий час досліджую, як використовуються мінеральні води Закарпаття для лікування краян та й загалом гостей. Зацікавившись цим питанням, вивчив багато інформаційних джерел, відвідав не один лікувальний заклад і зрозумів, що вже в сиву давнину наші предки знали використовувати лікувальні властивості мінеральних вод.

Доторкані

Парламент в Україні почав активно працювати. Одним із перших рішень було зняття недоторканності з нардепів.

На Великоберезнянщині чоловік побив до смерті дружину

У селі Тихий Великоберезнянського району чоловік завдав смертельних побоїв своїй дружині, а сусідам повідомив, що знайшов дружину мертвою. Поліція з’ясувала обставини скоєння злочину та затримала потенційного вбивцю.

Ужгородський медфак, «Крок» і студенти-іноземці

Студенти-медики, які перевелися на медичний факультет УжНУ з вишів в інших містах, потрапили в непросте становище: на 5 курсі їх не допускають до іспиту «Крок» і вони змушені поновлюватися на навчанні з 3 курсу...

Агонія міської влади Ужгорода

Відбулася сесія Ужгородської міськради, яка стала не просто скандальною, а кримінально-скандальною. Депутати разом із мером пішли на кроки, які свідчать про агонію.

Прокуратура звинувачує чиновницю Тячівської райради у незаконному продажі районної друкарні

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно посадовця Тячівської райради. Службовець незаконно відчужила комунальну будівлю «Тячівської районної друкарні».

Кругова порука і корупція в Рахунковій палаті: ДБР відкрило кримінальне провадження

Ефект вибуху бомби в інформаційному просторі України викликала заява члена Рахункової палати України, доктора економічних наук Андрія Дідика про небувалу корупцію в головному контролюючому органі країни.

Куди діваються старі добротні кам'яні бордюри з вулиць Ужгорода

Злочин влади Ужгорода проти громади міста є очевидним.

Важлива праця судового експерта

Судові експерти відіграють надзвичайно важливу роль у розкритті злочинів, оскільки висновок експерта є важливим доказом у суді. За роки економічних і політичних реформ у державі значну увагу приділено створенню ефективного механізму проведення судових експертиз і експертних досліджень.

Вперше в Ужгороді пройде Чемпіонат України з довгих нардів. Призовий фонд 50 тис. грн

14-15 вересня в Ужгороді пройде Чемпіонат України з довгих нардів. Організатори запрошують усіх бажаючих взяти участь у турнірі. Захід відбудеться за ініціативи Всеукраїнської ферерації нард та Федерації нард Закарпаття. Підтримують чемпіонат готельно-ресторанний комплекс “Кілікія”, Союз вірмен України, Товариство вірменської культури Закарпаття “Арарат”.

На 5 років позбавлення волі засуджено колишнього заступника начальника митного посту Вилок

Вироком Виноградівського районного суду визнано винним вже колишнього заступника начальника митного посту "Вилок" у вимаганні та отриманні 5 тис грн неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 КК України).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат