На Закарпатті прикордонник застрелив ухилянта

17.05.2024 13:19 ПОДІЇ

Трагедія сталася на Закарпатті у середу ввечері. Прикордонний наряд помітив чоловіка, який рухався у бік кордону з Румунією і почав переслідування.

Чоловік вирішив тікати і прикордонники здійснили декілька пострілів у повітря. Згодом наряд знайшов цього чоловіка мертвим. У нього була прострелена голова.

Як повідомили в ДБР, у чоловіка було туристичне спорядження та закордонний паспорт, що свідчило про те: що він мав намір втекти до Румунії. Загиблим виявився 39-річний мешканець Дніпра.

На місце трагедії прибули правоохоронці і вилучили у прикордонника зброю, з якої міг бути застрелений ухилянт. Одному з прикордонників вже оголосили про підозру і його було затримано. Ведеться розслідування інциденту.

prozak.info

20 травня стало відомо, що прикордоннику обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права на заставу. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян, передає кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні ми маємо офіційно оголошену підозру в порушенні правил поводження зі зброєю, що призвело до смерті потерпілого. За такою статтею можна на 10 років позбутися волі. На даному етапі проводиться досудове розслідування і можу сказати, що обрано запобіжний захід додатково для правоохоронця. Це - утримання під вартою без права внесення застави", - поінформувала Сапьян.

Вона додала, що призначено відповідні експертизи у справі загибелі 39-річного громадянина, який намагався перетнути кордон, зокрема балістичну, - повідомляє Укрінформ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат