Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7100, 20

На Воловеччині мисливець застрелив свого товариша під час полювання

Слідчі Воловецького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за фактом вогнепального поранення з летальним наслідком мешканця смт.Жденієво. Подія трапилася в урочищі «Бараки» під час полювання.

Яка ціна миру

Цей тиждень був напруженим. Дехто навіть натякав на початок нового Майдану. А все через те, що представник від України (колишній Президент України Леонід Кучма) на переговорах у Мінську підписав так звану формулу Штайнмайєра. Ніхто не знав, що це таке, але згодом було оприлюднено сам документ із підписом Кучми.

Воїн Закарпатської гірсько-штурмової бригади везе побратимів на найстаріший марафон Європи в Кошице

Воїн 128-ї Закарпатської гірсько-штурмової бригади Вадим Свириденко пройшов пекло боїв під Дебальцевим та Щастям. Його БТР потрапив на міну, Свириденко був покаліченим, але командир його врятував і переніс до автомобіля «Урал», де також було багато поранених воїнів. Автомобіль повинен був їхати в тил до наших позицій, але також потрапив на міну.

Вигнаний із Закарпаття Гайдай може очолити Кіровоградську ОДА

Колишній голова Мукачівської РДА, а згодом один із претендентів на першого заступника голови Закарпатської ОДА Сергій Гайдай планує стати головою Кіровоградської ОДА.

Водії мікроавтобусів заблокували КПП «Тиса» на українсько- угорському кордоні

Чомусь зараз саме в середу збираються величезні черги з мікроавтобусів, які везуть людей до Європи. Головним чином до Італії. Угорські митники працюють у штатному режимі згідно з правилами ЄС, тому на огляд одного автомобіля йде від 5-ти до 10 хвилин. Щоб не завантажувати міст, закарпатські прикордонники зупиняють проїзд доти, поки не пройдуть перевірку попередні транспортні засоби. Через це утворюються величезні черги саме з нашого боку.

На Закарпатті кіберполіція вилучила з обігу майже 100 тон фальсифікованої побутової хімії

Мережа підприємств виготовляла фальсифікату у промислових масштабах. Основним каналом збуту були власні інтернет-магазини та різноманітні інтернет майданчики з продажу товарів. Щомісячний дохід одного із таких підприємств сягав півмільйона гривень. Зловмисники, під виглядом офіційного оптового представника відомої торгової марки поширювали фальсифіковану продукцію на території України, Словаччини, Угорщини та Румунії.

Єпископ Шашік розповів, що в результаті аварії у нього була зламана щелепа

Ми розповідали про те, що єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Мілан Шашік в Угорщині потрапив у страшну автокатастрофу, у якій загинуло троє людей.

Ужгород відмовиться від заміських маршруток

Ужгородська міська рада прийняла рішення розпочати процедуру відмови від обслуговування автобусних маршрутів, які виходять за межі міста.

На Виноградівщині у власному будинку згорів чоловік

Сьогодні вночі у селі Олешник сталася пожежа в одному з приватних будинків по вулиці Соломіна.

Прокуратура звинувачує - лісівники заперечують

Ми повідомляли, що Прокуратура звинувачує посадовців Закарпатського обласного управління лісомисливського господарства у зловживанні службовим становищем.

Суд скасував рішення Ужгородської міськради щодо підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті

30 вересня Закарпатський окружний адмінсуд задовольнив позов очільника ГО "Карпатська Січ" Тараса Деяка та юриста Юридичної компанії "СНК груп" Володимира Сахарчука та визнав протиправним і скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради №263 «Про тарифи на міські пасажирські перевезення», яким було встановлено тарифи на проїзд в маршрутному транспорті у розмірі 5 гривень для школярів та 7 гривень для всіх інших пасажирів.

Посадовець Держекоінспекції вимагав гроші з підприємців, що займаються видобутком корисних копалин

СБУ викрила на систематичних хабарях начальника відділу державного екологічного нагляду надр Державної екологічної інспекції.

Прокуратура звинувачує лісове керівництво Закарпаття у зловживанні службовим становищем

Прокуратурою Закарпатської   області затверджено та скеровано до суду   обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно начальника Закарпатського обласного управління лісомисливського господарства, його першого заступника, а також керівника ДП «Ужгородське   ЛГ».

Хмельничанин жорстоко побив 20-річного виноградівця

Виноградівська поліція розпочала слідство за фактом побиття 20-річного чоловіка.

Медична лабораторія OneLab в Ужгороді — кур’єр, аналізи за викликом та висока точність результатів

Мало хто може посперечатися з тим, що запорукою успішного медичного обстеження чи, якщо вже так сталося — лікування є досвідченість та майстерність лікаря та точність аналізів. Днями в Ужгороді відкрилася унікальна медична лабораторія OneLab з новим підходом до медичного лабораторного обстеження.

Ужгородська мерія списала 1,8 млн. грн. на новорічну ілюмінацію в березні й червні

Редакція zak-insider вирішила перевірити використання та освоєння грантових коштів Ужгородською міськрадою і виявила ряд цікавих фактів.

Чи дійсно Іштван Цап відновився на посаді першого заступника мера?

Прокуратура цього не знає і направила в мерію відповідний запит.

Наступними вихідними відбудеться обласний сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь — 2019»

За ініціативи Закарпатської обласної державної адміністрації та Ужгородської міської ради 11—13 жовтня 2019 року в Ужгороді відбудеться обласний сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь — 2019».

Чому глава Нацполіції України Князєв подав у відставку

Якщо пригадати, то Сергія Князєва було призначено керувати поліцією Закарпаття ще в липні 2015 року. Тоді він дійсно проявив себе дуже рішучим поліцейським. Преса писала, що Князєв оперативник і швидко подолає спротив корупціонерів та контрабандистів на Закарпатті.

У Берегові поліція викрила організовану злочинну групу, що займалася незаконним гральним бізнесом

У Берегові шестеро закарпатців організували мережу гральних закладів. Правоохоронці встановили особи учасників групи, провели обшуки за місцем їхньої діяльності та вилучили 46 гральних автоматів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат