Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7180, 20

Судитимуть розбійників, які пограбували АЗС у Мукачеві і вбили працівника станції

Прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно двох мукачівців, які у лютому 2019 року, скоїли розбійний напад на одну з АЗС у   Мукачеві, під час якого, було вбито працівника станції.

У Перечині обікрали жителя Івано-Франківщини

3 вересня близько 17:30 до поліції Перечина з заявою про злочин звернувся 29-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області. Чоловік повідомив, що під час відпочинку у місцевій піцерії, знайомий, з яким він розпивав спиртні напої, викрав у потерпілого гаманець з грошима.

Закарпатські митники виявили 229 товарів торгової марки «Apple»

На митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено ввезення товарів, які перевищують неоподатковану норму.

Біля кордону зі Словаччиною прикордонники затримали 24 нелегали з Азії

Велику групу нелегальних мігрантів, яких намагалися поза пунктами пропуску переправити до Словаччини, затримали прикордонники Чопського загону на Закарпатті.

Члени ДВК у 69 окрузі, в якому виграв Балога, можуть отримати 7 років тюрми

Прокуратура затвердила обвинувальні акти стосовно чотирьох членів ДВК у 69 окрузі, які незаконно видали понад 200 бюлетенів для голосування.

Головним аеропортом Закарпаття стане аеропорт у Мукачеві

Потуги нинішнього керівництва аеропорту Ужгорода та обласної влади щодо розвитку ужгородського аеропорту і збільшити кількість рейсів є марними.

У Берегові в ДТП постраждали троє жінок, п`яного водія затримали

31 серпня сталася автоаварія з потерпілими на перехресті вулиць Тіноді та Бако Габора.

Ужгород історичний: Будувати не можна зберегти

Напевно, для того, аби відчути вповні красу і шарм інтелігентності Ужгорода, варто тут мати коріння. Аби вберегти його дух, який живе на стареньких тихих вуличках та у величних, ділових спорудах Малого Галагова, годилося би бачити в них давнє прекрасне місто, а не набір із цегли, скла, штукатурки, дерев’яних дверей та вікон...

Нова влада Закарпаття не проти забудови Боржави вітряками

Схоже на те, що активісти-екологи програють у війні щодо забудови вітряками Боржавських полонин.

Як було насправді

У минулому номері ми розповідали про спецоперацію силовиків із Сумської області, які провели обшук на фірмі «Євро Континент» на Ужгородщині. Керівник фірми Роман Гнатик надіслав у редакцію листа, в якому спростовує ряд фактів, які були оприлюднені в статті.

Чому колись потужний закарпатський банк опинився серед збиткових банків України

Наша редакція отримала повідомлення про те, що невідомі особи скуповували в кіосках Укрпошти та приватних розповсюджувачів преси останній номер нашої газети. Проаналізувавши зміст останнього номера, ми дійшли висновку, що газети могли скуповувати через невеличке повідомлення про те, що закарпатський банк Комінвестбанк уперше потрапив до десятки збиткових банків України.

На Закарпаття від кору помер 5-річний хлопчик

На Закарпатті п'ятирічний хлопчик, який не міг бути вакцинований через протипоказання, помер від кору, повідомляє Центр громадського здоров'я МОЗ.

СБУ викрила незаконну вирубку дерев у природно-заповідному фонді Ільницького лісництва

На виконання Указу Президента України «Про деякі заходи щодо збереження лісів та раціонального використання лісових ресурсів» задокументовано незаконну вирубку дерев на території Ільницького лісництва у Закарпатській області.

Прокуратура оскаржить «умовне» покарання ужгородці, яка катувала 9-річного прийомного сина

Прокуратура Закарпатської області оскаржуватиме вирок Ужгородського міськрайонного суду винесений стосовно 38-річної мешканки Ужгорода.

Повідомлено про підозру власнику "Porsche Cayenne", на якому жінка скоїла ДТП в Ужгороді

Процесуальним прокурором прокуратури Закарпатської області повідомлено про підозру власнику "Porsche Cayenne" у допуску до керування транспортним засобом особи, яка не має посвідчення на право керування ним, що спричинило тяжку наслідки.

Правоохоронці Закарпаття видворили за межі України іноземного кримінального «авторитета»

30 серпня поліцейські примусово видворили за межі України через міжнародний пункт пропуску «Київ-Бориспіль» 55-річного громадянина іноземної держави.

Виступ закарпатки під час Ходи гідності спричинив скандал

Навколо закарпатської співачки Аліни Паш знову розгорівся скандал. Під час   урочистостей з нагоди Дня Незалежності у Києві було виконано імпровізований гімн України, який звучав майже 7 хвилин. Частиною цього гімну було і виконання в стилі реп співачки з Буштина Аліни Паш.

За що Зеленський нагородив закарпатського мільярдера орденом

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Незалежності нагородив вихідця із Закарпаття, мільярдера Алекса Ровта орденом Ярослава Мудрого 4-го ступеня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат