Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7260, 20

Заступника начальника відділу Чопського прикордонного загону взяли на хабарі

Викрито заступника начальника одного з відділів   Чопського прикордонного загону при отриманні неправомірної вигоди.

У Бобовищі втопився місцевий мешканець

У озері, розташованому в Бобовищі (Мукачівщина) втопився чоловік 1979 р.н.

Поліція розслідує смертельну ДТП на Сваляіщині, за участі вантажівки та позашляховика

За фактом аварії зі смертельним наслідком, що трапилася на Свалявщині, поліція розпочала кримінальне провадження. На місці працює відділ з розслідування злочинів у сфері транспорту разом зі свалявськими колегами.

В горах заблукав 10-річний хлопець, його знайшли прикордонники

Сьогодні вранці прикордонники Мукачівського загону знайшли зниклу під час збору дикоросів дитину.

Вибори 2019: В одні ворота

У неділю ми обирали парламент. Уперше на вибори по всій Україні прийшло менше половини від усіх виборців. На Закарпатті голосували найменше — всього 41 %. Одні на морі, а інші на заробітках. А декому взагалі ці вибори не потрібні, бо зневірилися в українській владі.

Затримано слідчого Берегівського відділення поліції, який вимагав 200 доларів хабара

Цю суму він вимагав від закарпатця, за сприяння у клопотанні перед судом обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, а не тримання під вартою.

Розбещувача 7-річної дівчинки взято під варту без можливості внесення застави

Як повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін, слідчим суддею Берегівського районного суду, задоволено клопотання про обрання 57–річному мешканцю села Батєво, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

В Ужгороді відкриють ще один «наскрізний» автобусний маршрут – понад 30 зупинок в одному напрямку

Відділ транспорту і комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт» сформував маршрут №24.

Періс Хілтон веде переговори про придбання курорту поблизу Ужгорода

Американська актриса і спадкоємиця найбільшої в світі мережі готелів планує провести в Україні конкурс краси світового масштабу.

Мер Ужгорода влаштував полювання за бруківкою

Це неможливо зупинити. Ремонти вулиць, на які з бюджету виділяються десятки мільйонів гривень, перетворюються у звичайний вандалізм.

З 1 серпня 2019 року проїзд у міських маршрутках становитиме 7 грн

На засіданні виконавчого комітету міськради Ужгорода сьогодні погодили встановлення тарифу на перевезення одного пасажира автобусами міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху, у розмірі 7 гривень.

Посадовець Державної фіскальної служби насмерть збив 24-річного чоловіка у Ракошині

Закарпатська поліція зібрала попередню інформацію у справі щодо смертельного ДТП, що трапилося на Мукачівщині. У результаті наїзду на пішохода, останній помер на місці.

Закарпатські митники виявили велику партію цигарок у вантажному потязі

Сьогодні на митному посту «Павлово» правоохоронці виявили 8910 пачок цигарок у вантажному потязі, який прямував з України до Словаччини.

На Берегівщині нетверезий водій збив насмерть 17-річного юнака

Слідчі Берегівського відділу поліції повідомили про підозру водієві, який скоїв смертельну ДТП. 24-річний житель села Свобода затриманий.

На Воловеччині згорів недобудований готель депутата, що підтримував Медведчука

20 вогнеборців та 6 одиниць техніки від пожежно-рятувальних частин Воловецького району та м. Свалява приборкували пожежу у триповерховій дерев’яній новобудові на вул. Центральній у с. Нижні Ворота Воловецького району.

На Березнянщині син забив до смерті батька

У селі Жорнава, що на Великоберезнянщині, 27-річний син наніс тілесні ушкодження своєму батьку. Потерпілий від отриманих травм помер. Правоохоронці розпочали за даним фактом розслідування.

Як не помилитися

У неділю нам знову потрібно робити вибір. Чомусь після кожних виборів уже через короткий час ми часто розчаровуємося в тому чи іншому політику або партії. Чому так стається?

В Ужгороді малолітні роми повалили жінку на землю, били ногами і пограбували

Поліція отримала повідомлення від жінки, що на неї напало 4—5 малолітніх циган, які повалили її на землю і били ногами. Потім нападники вирвали у неї сумку і забрали гроші та дорогий телефон.

Після адмінреформи на Закарпатті залишиться лише чотири райони

У Мінрегіонів підготували реформування територіального устрою. Реформа відбуватиметься в рамках децентралізації. Про неї розповів у соцмережах міністр Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Керівництво УжНУ навіть попри судове рішення не поновлює на роботі професора Офіцинського

Як ми повідомляли, в Ужгородському національному університеті стався скандал — було звільнено завкафедри історії України Романа Офіцинського.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат