Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7300, 20

Не впустити ворога

У це важко повірити, але Росія поступово захоплює владу в Україні. Як відомо, свідомість більшості формується з телебачення. Люди відвикли думати та аналізувати самостійно і всю інформацію з телевізорів сприймають за істину.

«Сила села»: У перечинському Зарічові пройшов перший форум розвитку сільських громад

Протягом тижня в Ужгороді та в селі Зарічово проходив Міжнародний форум сільських ініціатив «Сила села». Представники державних та недержавних інституцій, корпоративних фондів, керівники сільських громад та випускники програм неформальної освіти з України, Молдови, Польщі та Білорусі зібралися, аби поділитися досвідом, як можна розвивати село з допомогою низових ініціатив та власних сил громад.

Мирослав Гісем: Ужгород повинен стати для всіх міст Закарпаття зразком розвитку та процвітання

Відомий закарпатський фінансист та політик Мирослав Гісем розповів про те, що потрібно зробити, щоб Ужгород та Ужгородський район стали зразком для всіх міст та районів Закарпаття.

На хабарі затримано посадовця держустанови в Хусті

Під час отримання неправомірної вигоди затримано начальника Хустського РВ філії ДУ Центр пробації в Закарпатській області.

Кандидат Андріїв у робочий час зібрав в одній із сільрад освітян: Через недогляд травмувалася дитина

Кандидат в нардепи по округу №68 Андрій Андріїв у робочий час зібрав у сільраді Коритнян освітян цього села та Минаю.

На Виноградівщині у Тисі потонув рибалка

Позавчора до рятувальників надійшло повідомлення про імовірне утоплення у річці Тиса чоловіка.

На Закарпатті працівник лісгоспу вимагав понад 15 тисяч доларів США хабар

Сьогодні було затримано майстра лісу «Тячівського ЛГ» Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства. Затриманий одержав другу частину неправомірної вигоди – 700 доларів США.

Начальнику Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства оголошено підоз

Внаслідок протиправної діяльності державі завдано 2,6 мільйони гривень збитків.

У Латориці виявлено тіло людини

Рятувальники витягли з річки Латориця труп чоловіка.

В Ужгороді обстріляли автомобіль правоохоронця

Правоохоронці з’ясовують причини та встановлюють осіб, причетних до обстрілу автомобіля керівника структурного підрозділу поліції Закарпаття.

На Хустщині в ДТП загинули двоє людей

У селі Велятино Хустського району 86-річний водій автомобіля «Нива» не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії водій та його пасажир померли на місці. Це сталося вчора вдень в урочищі «Ігнатівка».

Керівника митниці підозрюють у привласненні коштів призначених на реконструкцію ПП Ужгород

Колишній керівник Закарпатської митниці підозрюється в скоєнні посадових злочинів, що призвело до незаконного вилучення бюджетних коштів у сумі близько 13 мільйонів гривень, які держава виділила на реконструкцію митного поста «Ужгород».

Поліція Великоберезнянщини розслідує смертельний наїзд на пішохода

Правоохоронці Великоберезнянського відділення поліції встановили особу водія, який смертельно травмував пішохода у райцентрі. У справі триває досудове розслідування.

Начальник Управління водного господарства затриманий за хабарництво

Посадовець вимагав гроші на дозвіл розчищувати річку Тиса.

Судитимуть колишнього головного архітектора Ужгорода

Прокуратура затвердила обвинувачення стосовно вже колишнього виконувача обов’язків головного архітектора Ужгородської міської ради, який погодив висновок відведення двох земельних ділянок вартістю майже 2,4 млн грн у приватну власність, всупереч містобудівної документації.

В лісах Воловеччини хтось розставляє травмонебезпечні шипи

В останній період часу працівниками лісової охорони ДП «Воловецьке лісове господарство» виявлено цілий ряд випадків встановлення на шляхах загального користування, зокрема і в межах лісового фонду підприємства та лісових стежках спеціальних знарядь та пристроїв, що потенційно можуть призвести до травмування людей, пошкодження колес техніки – автомобілів, велосипедів, мотоциклів і т.п.

На хабарі затримано чиновника Держпродспоживслужби

На Закарпатті прокуратура та СБУ викрили провідного спеціаліста відділу фіто-санітарних заходів на кордоні головного управління Держпродспоживслужби, який вимагав 7 тис грн неправомірної вигоди.

Як допомогти державі вийти з кризи

Часто чую, як українці останнім часом соромляться власної держави. Держави, яка погрузла в корупції, яка не може забезпечити своїм громадянам якісну освіту та медичне обслуговування, яка не може дати достатнього адекватного заробітку та забезпечити найнезахищені верстви населення пенсіями та соціальними виплатами. Такої держави не лише соромляться, а й тікають з неї у пошуках кращого життя.

Ужгородщиною пронісся буревій

Закарпатські рятувальники проводять першочергові заходи з ліквідації наслідків погіршення погодних умов у с. Сюрте Ужгородського району.

Хустські поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві

Працівники Хустського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка в селі Нижнє Селище. Фігуранта справи, підозрюваного в злочині, поліцейські затримали і помістили до ІТТ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат