Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7340, 20

Уперше в УжНУ – магістратура з реклами та піару

Тиждень тому перші в історії УжНУ рекламісти і піарники захистили дипломні роботи, а нині у них та всіх охочих (до речі, з інших спеціальностей теж) є перспективи для продовження навчання. І навчатися значно дешевше, ніж в інших університетах.

У Міжгір`ї після відвідин стоматолога померла дівчина

Лікар ввів 20-річній пацієнтці препарат, на який у неї імовірно була алергія.

Судитимуть учасників злочинного угрупування, яке займалося вимаганням та угонами авто

Закарпатські правоохоронці завершили досудове слідство щодо функціонування організованого злочинного угрупування, яке діяло з початку 2018 року. З обвинувальним актом матеріали справи скерували до суду.

Мирослав Гісем: Конкуренції не боюся і мотивований до чесної боротьби

Доволі несподівано одним із кандидатів по округу № 68 із центром в Ужгороді став і відомий в краї фінансист Мирослав Гісем. Зрозуміло, що в штабах інших кандидатів заговорили про появу серйозного конкурента, бо це прогресивний політик з сучасним мисленням, а головне — Мирослав Гісем популярний серед закарпатців завдяки реалізації багатьох інвестиційних проектів. Пропонуємо вашій увазі бліц-інтерв’ю з Мирославом Гісемом.

В ході несанкціонованого будівництва в історичному ареалі Ужгорода виявлено невідомі підземні ходи

Земляні роботи на об'єкті культурної спадщини проводяться без належних дозволів та попередньої археологічної експертизи. У ході робіт було виявлено підвальне приміщення у формі склепіння.

На Виноградівщині до 8 років позбавлення волі засуджено місцевого мешканця, який напідпитку застрели

Прокурором Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури доведено у суді вину 46-річного мешканця смт. Королево,   Виноградівського району в умисному вбивстві односельця.

У Міжгір`ї нетверезий 17-річний водій в`їхав у дерево

30 червня у смт. Міжгір’я трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали неповнолітні.

На Рахівщині минулої ночі розбилися відразу два мотоцикліста

Уночі в селах Чорна Тиса та Ясіня Рахівського району сталися дві автопригоди за участі молодих мотоциклістів. Один водій загинув, інший перебуває в реанімації. Поліція розпочала за даними фактами розслідування.

У Неліпині вибухнув автомобіль на газу

У с. Неліпино Свалявського району вибух газоповітряної сумуші пошкодив житловий будинок. Двоє людей травмовано.

Рекордну за часи Незалежності партію сигарет конфіскували на Закарпатті

СБУ перекрила функціонування потужного каналу контрабанди цигарок до країн Європейського союзу.

Кахельні печі, які виробляли у Виноградові, експортувати до Японії, Нідерландів, Польщі

Закарпатська кераміка, гончарство та фаянс в історичному ракурсі.

Купол Горянської ротонди відправили на реставрацію

Минулого четверга на Горянській ротонді — історичній пам’ятці Х— початку ХІ століття — зняли купол, який простояв із 1991 року, для заміни бляхи, що поржавіла. Оскільки ротонда розташована геть на околиці Ужгорода, цю подію не зауважили, доки в мережу не потрапили фото та відео процесу: групка людей сфотографувалася на фоні вже знятого купола.

Як медом намазано

Неймовірна активність кандидатів у депутати Верховної Ради від Закарпаття. По всіх закарпатських округах зареєстровано 92 кандидати. Найбільше — по 19 — на округу 68 із центром в Ужгороді та по округу 72 з центром у Тячеві.

На Закарпатті мешканці двох районів зібрали підписи проти закриття турецького заводу

На перевалі на межі Воловецького та Міжгірського районів мешканці вийшли на акцію протесту.

Майбутній голова Закарпатської ОДА та його статки

Президент України Володимир Зеленський подав на затвердження до Кабміну кандидатів на посади голів ОДА в різних областях. Що стосується Закарпатської ОДА, то кандидатом став відомий кондитер із Мукачева Ігор Бондаренко. Кабмін подання президента підтримав.

Суперечлива «парасолька»: Як нова оригінальна автобусна зупинка в Ужгороді викликала спір

Перша реакція — дуже креативно, оригінально, туристична родзинка, такого ніде немає. Насправді зупинка дійсно цікава. Але щодо «такої ніде немає», то це перебільшення, бо подібні зупинки є і за межами Закарпаття.

Втеча Ужгородського міського голови Андріїва у відпустку не звільнить його від виклику у прокуратуру

Повідомлення про виклик Ужгородського міського голови Богдана Андріїва для давання пояснень до прокуратури Закарпатської області 21.06.2019 р. отримано спеціалістом Ужгородської міської ради з факсимільного зв’язку для реєстрації та передачі безпосередньому адресату.

Влада Ужгорода неспроможна зробити розмітку на дорогах міста

Влада міста традиційно «відхрещується» від якісної розмітки на дорогах міста. В Ужгороді розмітка в жахливому стані. Через це стається чимало аварійних ситуацій. У поліції кажуть, що постійно штурмують мерію щодо необхідності нанесення розміток і особливо пішохідних переходів біля навчальних закладів.

Начальник відділу Іршавської РДА вимагала 500 дол за сприяння в реєстрації нерухомого майна

Затримали чиновницю у її робочому кабінеті, під час отримання другої частини хабара.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат