В Ужгороді група жінок напала на працівників ТЦК, які хотіли відвезти чоловіка у військкомат

19.04.2024 23:33 ПОДІЇ

Працівники територіального центру комплектування в Ужгороді намагалися відвезти чоловіка у військкомат для оновлення облікових даних. Під час цього група людей почала штовхати їх і кричати на них.

На відео інциденту з соцмереж видно, як чоловіки у військовій формі розмовляють з іншим чоловіком, поки навколо них збирається натовп жінок. Згодом одна з них смикає за одяг військового, після чого інші починають штовхатися й кричати.

Невдовзі в Закарпатському обласному ТЦК опублікували офіційну заяву на тлі інциденту. У ній розповіли, що працівники військкомату під час заходів з оповіщення виявили чоловіка, який не перебував на обліку в жодному ТЦК та СП.

Йому начебто запропонували поїхати до військкомату, щоб оновити дані. Після цього, як стверджують у ТЦК, чоловік почав поводитися неадекватно, а інші люди почали штовхати й ображати військових.

«Слід зазначити, що військовослужбовці, яких видно на цьому відео, пройшли фронт, гідно захищали Україну від агресора, а зараз за станом здоров’я продовжують служити на Закарпатті. Закликаємо з повагою ставитися до воїнів, які віддали своє здоров’я заради того, щоб тут, на Закарпатті, не було бойових дій», — йдеться в заяві ТЦК, де також закликали громадян вчасно оновлювати дані та не ухилятися від служби.

hromadske

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат