Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7440, 20

Причини та обставини самопідпалення чоловіка в Ужгороді з’ясовуватиме ДБР

За фактом події, яка мала місце сьогодні неподалік адміністративної будівлі прокуратури області та Господарського суду зареєстроване кримінальне провадження за ч.1 ст.120 КК України - доведення до самогубства.

На хабарі викрито начальника обласного управління Державного агентства рибного господарства

900 дол США неправомірної вигоди посадовець вимагав від приватного підприємця за позитивне погодження дозвільних документів щодо будівництва форельного господарства.

Судитимуть уродженця Закарпаття, який убив у Львові жінку

За процесуального керівництва Львівської прокуратури, до суду скеровано для розгляду обвинувальний акт стосовно 34-річного уродженця Закарпатської області, який підозрювався в умисному вбивстві.

Поліцейські розслідують смертельне ДТП на Ужгородщині

Правоохоронці Закарпаття відкрили кримінальне провадження за фактом аварії зі смертельними наслідками в селі Невицьке, що на Ужгородщині. Особу померлої жінки встановлюють

Москаль оскаржив рішення Кабміну про визнання Мукачівської ОТГ

Парламентські «договорняки» – не привід для порушення законодавства, заявляє голова ОДА.

Створено Мукачівську ОТГ

Історичне рішення для нашої громади прийнято – уряд погодив рішення і наша ОТГ перейде на міжбюджетні відносини з державою, - повідомляє прес-служба Мукачівської міськради.

Суд відмовився забороняти забудову Боржави на Закарпатті вітряками

Вчора, 4 червня, півсотні жителів сіл Міжгірщини та Свалявщини зібрались біля Закарпатського окружного адмінсуду.

В один з будинків Малого Галагова збираються вбудувати комерційне приміщення

Малий Ґалаґов знову нищать. З підвалу будинку на Бращайків, 7 заплановано зробити комерційне приміщення — з окремим входом на фасаді, сходами, навісом та іншими атрибутами.

На Тячівщині люди перекрили трасу державного значення

Трасу Мукачево-Рогатин перекрили в селі Грушево Тячівського району

На Закарпатті викрито конвертаційний центр з обігом понад 90 млн грн

Правоохоронці викрили групу осіб, які надавали підприємствам реального сектору економіки послуги з мінімізації податкових зобов’язань та переведення безготівкових коштів у готівку.

Дві тисячі закарпатців захворіло на кір з початку 2019 року

Минулого тижня в Закарпатті зареєстровано 56 випадків кору, це на   2% менше,   ніж за попередній тиждень (56 проти 57 випадків), – повідомила заввідділу епіднагляду та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського лабораторного центру МОЗ України Вікторія Тимчик. Серед захворілих – переважно діти до 17 років - 64% (36 вип.),   дорослі   – 36% (20 вип.).   Як правило, на кір хворіють   нещеплені особи – 68% (38 із 56 хворих).

Цьогоріч на Закарпатті за кошти бюджету і спонсорів планується оздоровити понад 40 000 дітей

Сьогодні в ОДА під головуванням директора департаменту соціального захисту Михайла Петрішки відбулося засідання обласного міжвідомчого оперативного штабу із координації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Міжгірщина запрошує на фестиваль «Проводи отар на полонину»

У неділю, 9 червня, на Міжгірщині відбудеться традиційне народне свято – фестиваль «Проводи отар на полонину».

Родина хлопчика з Воловця, котрий загинув під час паводка, отримає матеріальну допомогу

Допомогу нададуть із Воловецького районного та Закарпатського обласного бюджетів. Відповідні рішення вже прийняті, документи оформлені, гроші виділені й надійдуть родині загиблого через «Укрпошту» ще цього тижня. Із Воловецького районного бюджету родина отримає 10 тисяч гривень, а із Закарпатського обласного через програму «Турбота» – 20 тисяч гривень (загалом 30 тисяч гривень).

На Міжгірщині затримали провідного фахівця центру зайнятості, якого викрили при отриманні хабара

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено та   скеровано до суду обвинувальний акт стосовно провідного фахівця Міжгірського центру зайнятості викритого при отриманні 6000 грн неправомірної вигоди.

Закарпатські лісівники будують перепади на гірських річках

Закарпатські лісівники будують перепади на гірських річках краю. Основна мета конструкцій – стримувати бурхливі потоки води. Особливо потрібні перепади в часи сильних опадів, коли рівень води підвищується та загрожує паводками для населених пунктів.

Під час благодійного «Європейського балу» для потреб дітей зібрали майже чверть мільйона гривень

Традиційний, уже четвертий благодійний бал, відбувся в останній день весни в атріумі Закарпатської облдержадміністрації. Культурно-мистецька акція, присвячена Дню Європи та Міжнародному дню захисту дітей, мала на меті зібрати кошти на підтримку Вільшанського дитячого будинку-інтернату, участь у ній взяли представники влади, дипломати, підприємці і меценати, інтелігенція Закарпаття.

Творча майстерня традиційного народного музикування

27 травня в селі Нижнє Селище Хустського району в «Колибі опришків» відбулася майстерня зі скрипалем-віртуозом, лауреатом премії за охорону нематеріальної культурної спадщини Олексієм Томишиним.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат